Dirk Nowitzki a 2019-20-as szezonban is maradhat a Dallasnál

Dirk Nowitzki azt nyilatkozta, hogy nem szerepel a konkrét tervei között a 2019-es visszavonulás, a szezon alakulásától függ a folytatás.

A Dallas német legendája egy nyári gyerektáborban válaszolt újságírói kérdésekre, és elmondta, hogy egyáltalán nem úgy fut neki a 2018-19-es évadnak, hogy akkor biztosan ez lesz az utolsó. Az előző szezonban nem csak egészséges maradt és 77 meccsen tudott játszani, de hasznosan is kosarazott, márpedig ha a következő évadban is ez marad a helyzet, jelenleg nem látja akadályát a folytatásnak, és mindenképp nyitva hagyja a kaput - írja Dwain Price (Mavs.com). 

A Dallas komolyan erősödött az előző szezonhoz képest, hiszen DeAndre Jordan személyében egy ligaelit centert, illetve Luka Doncic személyében egy fiatal, felnőttek között bizonyított fiatal klasszist szereztek meg a nyáron, így az NBA-rekordot jelentő 21., ugyanannál a csapatnál eltöltött szezonjára készülő Nowitzki szerint nincs semmi meglepő abban, hogy optimistán várja az évet, szerinte sokkal jobbak lesznek, mint tavaly, és sokkal vidámabb szezon elé is néznek, mint az elmúlt években. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus