Donovan Mitchell a szupermaxért hosszabbított

Donovan Mitchell a szupermaxért hosszabbított. Bogdan Bogdanovics ajánlatot kapott a Hawkstól. Bryn Forbes és Torrey Craig is Milwaukeeban.

18:50 Kent Bazemore is elkelt, ő egy évre írt alá egykori csapatához, a Golden State Warriorshoz - mondta el a játékos ügynöke, Austin Walton.

Bobby Marks (ESPN) információi szerint Theo Pinson two-way megállapodást kötött a New York Knicks csapatával.

18:35 Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy Donovan Mitchell idő előtti hosszabbítást írt alá a Utah Jazz csapatával, potenciálisan a szupermaxért. A 2021/22-es szezonban életbe lépő szerződés 163 millió dollárt garantál neki, de ha All-NBA lesz a következő idényben, akkor 195 milliót vihet majd haza.

Sam Amick (The Athletic) értesülései szerint az Atlanta Hawks ajánlatott tett Bogdan Bogdanovicsnak.

Szintén Wojnarowski számolt be arról is, hogy Bryn Forbes elhagyja a San Antonio Spurst és a Milwaukee Bucksnál folytatja. Forbes 2 évre írt alá, a második év játékosopciós. Torrey Craig is itt folytatja, az ő szerződéséről még nincsenek pontos információk.

Harry Giles is új otthonra talált, ő ezentúl a Portland Trail Blazers csapatát fogja erősíteni, legalábbis Wojnarowski információi szerint.

Shams Charania (The Athletic) jelentette, hogy JaKarr Sampson egyéves hosszabbítást írt alá az Indiana Pacersnél, a minimumért marad náluk.

Charania számolt be arról is, hogy a Los Angeles Lakers lépett elő a legfőbb esélyessé Marc Gasol leigazolására.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus