Durant és Green szerint Kerr és Myers a felelős a "szakításért"

Előhozták a 2018-as vitájukat. 

Három éve nagy port kavart, amikor Kevin Durant és Draymond Green heves vitába keveredett egymással mérkőzés közben a pályán és a kispadon, amely állítólag az öltözőben is folytatódott. Durant számon kérte Greent egy rossz döntés miatt, aki utána üvöltött vele, amin KD láthatóan megsértődött. 

Durant a szezon végén Achilles-sérülést szenvedett, majd távozott a klubtól - ez utóbbi fejleményért pedig mindketten a GSW vezetőségét hibáztatták egy szerda esti közös interjúban. A Bleacher Report által publikált anyagban Durant azt mondja, hogy nem is maga a vita lökte őt a távozás felé, hanem az, ahogy ezt az egészet kezelte a vezetőség - szerinte Steve Kerr vezetőedző úgy tett, mintha nem is történt volna semmi, Bob Myers GM pedig megpróbálta megfegyelmezni Greent és beavatkozni az egészbe.

Green szerint a vezetőség felszólította őt a bocsánatkérésre (egyben el is tiltotta egy meccsről), ő pedig hiába mondta nekik, hogy a nézeteltérésbe nem szólhatnak bele, nem tehetnek semmit, mert csak ő és Durant tudja elrendezni. Megmondta, hogy ezzel el fogják szúrni a helyzetet és ez is történt - ebben KD is egyetértett vele. Mindketten úgy érzik, hogy az egész klub furcsává és feszültté tette a szituációt.

Durant még azt is hozzátette, hogy a Michael Jordan és a Chicago Bulls menetelését, valamint szétesését bemutató Last Dance nézése közben kicsit úgy érezte, hogy ők is így jártak a Warriorsnál: csak amíg a Bulls esetében mindenki megmondta Scottie Pippennek, hogy elrontotta, amikor nem ment ki a pályára, így rendeződött a helyzet, itt soha senki nem mondta ezt nekik, teljesen rosszul kezelte a helyzetet az egész klub.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus