Elhalasztják a WNBA edzőtáborait és szezonrajtját

A draftot viszont megtartják az eredetileg már bejelentett formában.

A WNBA nemrég jelentette be hivatalos közleményben, hogy a május 15-ére tervezett szezonrajtot halasztják, és nem nyílnak meg a bajnoki rajt előtti edzőtáborok sem - a halasztás már várható volt, de vált hivatalossá.

Cathy Engelbert, a liga első embere nyilatkozatában leszögezte, hogy folyamatosan keresik az új kezdőidőpontot, és alternatív lebonyolítási formákban is gondolkodnak, de első a játékosok, stábok és szurkolók biztonsága, egészsége. 

Mivel az NBA már szinte biztosan leghamarabb júniusban vagy júliusban indulhatna útnak (és jelen állás szerint ez is több, mint bizonytalan), a WNBA-vel is ugyanez lesz a helyzet - az viszont szinte biztos, hogy zárt kapuk mögött rendezik majd a meccseket. 

A WNBA az április 17-ei draftot viszont meg fogja rendezni, viszont csak online, ez nem változik az egy héttel ezelőttiekhez képest. Valószínűleg ez vár majd az NBA játékosbörzéjére is - az NBA-draft június 25-én lett volna eredetileg, de ameddig hivatalosan nincs vége a szezonnak, nem is lehet megtartani. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus