Félrement Boozer jókívánsága, de így is megköszönték

A korábbi remek erőcsatár csak jót akart - az is lett, csak másképpen.

Mint arról a reggel folyamán olvashattatok, a Duke Egyetem üdvöskéje, az 1/1 legfőbb várományosa, Zion Williamson sajnálatos sérülést szenvedett a North Carolina elleni rangadó első percében (remélhetőleg egyetlen olvasónk sem vette meg a többezer dollárt kóstáló jegyet a meccsre). 

Természetesen a kosártársadalom egy része azonnal jobbulást kívánt a játékosnak - így tett az egykoron a Utah Jazznél és a Chicago Bullsnál is megfordult erőcsatár, Carlos Boozer is. Vélhetően bepötyögte a Twitterbe a "zion" kulcsszót, de ott az első találat helyett a másodikra kattintott - ebből alakult aztán ki egy vicces szituáció.

 

 

Az első "zionos" találat ugyanis valóban a kosárlabdázó profilja, alatta azonban egy nemzeti park, a Zion National Park fiókja található. Nekik küldte el üzenetét Boozer, amelyben mielőbbi jobbulást kíván - itt azonban még nem ért véget a történet, a nemzeti park fiókkezelője ugyanis vette a poént:

 

"Köszönjük! A heves havazás miatt több utat is lezártunk a @ZionNPS-ben. Óvatosan odakint! Részletekért keresse fel honlapunkat."

A kis hópehely emojival lett teljes a történet.

 

Forrás: SportsNation Twitter

Slide: ClutchPoints

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus