Gondok lehetnek Caris LeVert hátával

A hírek szerint fáradásos törést találtak nála, de az Indiana Pacersnél ennek ellenére optimisták azt illetően, hogy valamikor a szezon elején már pályán lehet. T.J. Warren visszatérésére még várni kell, az ő felépülése a vártnál lassabban halad.

Adrian Wojnarowski (ESPN) értesülései szerint fáradásos törést mutattak ki Caris LeVert hátában. Az Indiana Pacersnél egyelőre optimisták azt illetően, hogy emiatt nem kell hosszabb időszakot kihagynia, és valamikor az alapszakasz kezdete környékén vissza is térhet már a pályára, ugyanakkor újabb vizsgálatoknak vetik alá a sérült testrészt, azt követően lehet majd többet tudni a játékos állapotáról.

Ugyancsak a Pacershez kapcsolódó hír, hogy Rick Carlisle a csapatnál tartott médianapon beszámolt T.J. Warren állapotáról, aki az előző idényben szenvedett fáradásos lábtörést. Az edző elmondta, hogy a vártnál kicsit lassabban javul Warren állapota, de abban bíznak, hogy már csak hetekre, és nem hónapokra van a visszatéréstől. Warren elmondta, hogy 3 hét múlva fogják felülvizsgálni az állapotát, amiben nem történt egyáltalán visszaesés, csak a csont lassabban forr össze, mint amire számítottak. Az orvosok legutóbb azt mondták neki, hogy kell még ehhez egy kis idő, és ő mindenben hallgat rájuk.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus