Hárman távoztak a buborékból, Zion Williamson visszatért

Lou Williams és Austin Rivers ideiglenesen hagyták el a Disney Worldöt, Domantas Sabonisnak viszont komolyabb lábfejsérülése van - Zion Williamson újra a buborékban van.

Tegnap délután jött a hír, hogy két újabb lelépő van az orlandói buborékból: a Houston Rocketsnél Austin Rivers egy sürgős családi ügy miatt távozott a Disney Worldből, míg a Los Angeles Clippersnél most már Lou Williams sincs ott a többiekkel.

Más kérdés, hogy egyik játékos esetében sem valószínű, hogy sokáig távol lesz: Rivers elvileg még a hétvégén visszatér a buborékba, míg Williamsnél kiemelte Doc Rivers vezetőedző, hogy ideiglenesen hagyta el az NBA campusát. A Clippersnél egyébként Williams mellett Montrezl Harrell és Patrick Beverley is a Disney Worldön kívül tartozik, de a klub Landry Shamet és Ivica Zubac szolgálataira sem számíthat jelenleg.

Sokkal nagyobbnak tűnik azonban a gond az Indiana Pacersnél, ahol Adrian Wojnarowski (ESPN) értesülései szerint Domantas Sabonis komoly lábfejsérülést szenvedett. A hírek szerint talpínszalag-húzódása van, ami miatt nem is edzett az utóbbi napokban, Nate McMillan vezetőedző pedig eredetileg sem számolt vele a felhozómeccsekre - most lehet, hogy nagyobb a probléma.

Az újságíró úgy tudja, hogy a litván magasember is otthagyta a buborékot, hogy egy specialistával találkozzon, aki meg tudja vizsgálni a lábát és tanácsot tud adni, hogyan tovább. Annyi mázlija azért van Sabonisnak, hogy bár most lenne RFA a szezon végén, ő idő előtt megegyezett tavaly az Indianával 4 évre 77 millió dollárért, így az ő pénze már megvan a továbbiakra.

Jó hír viszont, hogy a New Orleans Pelicans sztárja, Zion Williamson ma éjszaka visszatért a Disney Worldbe, és megkezdte a karantén időszakot. Nem pontosan tudni, mennyi napot kell karanténban töltenie, de ha az eredetileg előírt négyet (minden nap produkált negatív koronavírustesztet), akkor Andrew Lopez (ESPN) forrásai szerint Zion hiányozhat a július 30-ai, Utah Jazz elleni "nyitómeccsről", főleg óvatosságból - mint ismert, Williamsonnak voltak görcsproblémái már a távozása előtt is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus