Hathetes kényszerpihenő vár Markieff Morrisra

Idegsérülést találtak a Washington erőcsatáránál, tovább nyúlik a fővárosiak sérültlistája.

Az ág is húzza a Washington Wizards csapatát - nem elég, hogy John Wall sarokműtétje miatt nemrégiben befejezte a szezont, Dwight Howard pedig mindössze 9 mérkőzésen tudott a fővárosiak rendelkezésére állni (persze az NBA 2K-ben egyből maximálisra húzták vicces fanok a "Ball control"-ját), most Markieff Morris is csatlakozott a maródi játékosok névsorához.

Már egy ideje fájlalta a nyakát és a hátát a bedobó, az orvosok pedig egy enyhébb típusú idegsérülést fedeztek fel nála (transient cervical neuropraxia), amely rendszerint ütés, zúzódás következtében jön létre. Még december 16-án, a Lakers elleni derbin kapott egy ütést az állára a játékos, tíz nappal később, a Pistons elleni mérkőzésen pedig kiújult a sérülés. A Wizards közleménye szerint hat hétig lesz harcképtelen a november közepe óta a padról érkező, de onnan is fontos szerepet betöltő erőcsatár. 

A gárda jelenleg 15-23-as mutatóval rendelkezik, de csak három meccs a hátrányuk a keleti nyolcadik Detroittal szemben - nehéz döntés előtt áll a vezetőség, hogy megcélozzák-e a rájátszást, vagy inkább elengedjék az idei szezont. Morris távollétében Jeff Green és Sam Dekker juthatnak nagyobb szerephez a rotációban.  

 

Fotó: sportingnews.com

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus