Hírmorzsák 2014-01-10 (11:00)

Bledsoe-nak ugyanott szakadhatott el a meniscusa, mint két éve. Barbosa nagyon örül, hogy visszamehetett a Sunshoz. Bynum átment waiveren, szabadon igazolható. LeBron a sikert választaná a pénz helyett, ha Carmelo helyében lenne. Woodson nem válaszolt a JR Smith-szel kapcsolatos kérdésekre. George Karl szerint egy Heat vagy Spurs kultúrájú csapat tudná használni Smith képességeit. Az elmúlt év legjobb hatodik embere már nem biztos abban, hogy van jövője a Knicksszel. Udrih bal térde begyulladt. Moultrie a jövő héten már játszhat a Sixersnél. Kamannek fogalma sincs arról, hogy mi alapján játszik vagy nem játszik D'Antoninál. Brookst visszahívta a D-Ligából a Boston.

Mint arról már tegnap este kicsit bővebben beszámoltunk, a Phoenix Suns hátvédjének, Eric Bledsoe-nak a jobb térdét műteni kell, ezért határozatlan időre kiesett a játékból. John Gambadoro (Arizona Sports 98.7) úgy tudja, hogy a Phoenix Suns szerint újra elszakadt a játékos meniscusa - 2011-ben volt már egy ugyanilyen sérülése a Clippersnél, akkor megműtötték, és 4 hónapot hagyott ki vele, ez pedig elvileg egy re-tear, azaz ugyanott szakadt. Egyelőre biztosan nem tudni a diagnózist, amíg nem kerül sor a műtétre, de két lehetőség van: ha kiveszik a meniscust, akkor 4-6 héten belül visszatérhet, de karrierje későbbi részére negatív hatással lehet, ha viszont újra rendberakják, akkor egész évben nem játszhat már.

Leandro Barbosa Paul Coróval (The Arizona Republic) beszélgetett a visszatéréséről. A brazil hátvéd elmondta, nem gondolta volna, hogy még bármikor is visszatér a Phoenixhez, de nagyon boldog. Volt egy másik lehetősége is (Szerk.: a hírek szerint a Clippershez mehetett volna), de úgy gondolta, hogy a múltja miatt a Sunst választja. Nagyon szereti a franchise-t, és nem tudja elfelejteni azokat a régi szép időket, amiket együtt töltöttek. A szurkolók is nagyszerűek Phoenixben Barbosa szerint, mindig imádták őt, úgyhogy nagy öröm számára, hogy újra a csapatnál lehet.

Andrew Bynum hajnalban átment a waiveren, innentől kezdve bárki számára szabadon igazolható.

Ma hajnalban összecsapott a New York Knicks és a Miami Heat, LeBron Jamest pedig Carmelo Anthonyról, illetve Melo szabadügynökségével kapcsolatban kérdezték. James szerint azt kell csinálni, ami boldoggá teszi az embert, mert ilyenkor a kosárlabda is sokkal szórakoztatóbb lesz az ember számára. Minden nap azért kell küzdeni, hogy a legjobb legyél, és együtt élni minden mással, ami még történik körülötted. Ő személy szerint lemondana pénzről azért, hogy jobb csapatba kerüljön, de ő ilyen, ahogy ő éli az életét, az nem mindenkinek fekszik. Azért ment Miamibe is, hogy nyerjen, mert a pénz nem teszi boldoggá, a sikerek viszont igen.

Ezen a Knicks-Heat meccsen JR Smith nem lépett pályára, ám a New York vezetőedzője, Mike Woodson kategorikusan megmondta az újságíróknak, semmilyen olyan kérdésre nem válaszol, amelyben a dobóhátvédről kérdezik.

George Karl nem fogta ennyire rövidre - a tréner volt vezetőedzője Smith-nek a Denver Nuggetsnél. Karl úgy gondolja, hogy a tavalyi év legjobb hatodik embere nagyon sok lehetőséget rontott el az életében és karrierjében viselkedése miatt, de egy Heat vagy Spurs-féle csapat még mindig tudná használni képességeit. A jelenleg állás nélküli edző az ESPN Radiónak azt mondta, hogy Smith ügynökének helyében ilyen lehetőségeket keresne, egy olyan kultúrájú csapatot, ahol nagyobb lenne a nyomás a játékoson. Azt például tudja, hogy a San Antonio érdeklődött Smith iránt, gondolkodtak rajta, hogy leigazolják, és Karl szerint a Spurs ritkán szokott hibázni.

Smith mindenesetre elég bizonytalan jövő előtt áll, és ezt ő is tudja - Frank Isolának (New York Daily News) azt mondta, hogy egykor biztos volt abban, hogy a Knicksnél hosszútávon is számolnak vele, most azonban már egyáltalán nem tudna erre mérget venni.

Szintén nem lépett pályára a Knicksnél Beno Udrih - a szlovén irányító bal térdének egyik ízülete gyulladt be, ezért nem játszhatott.

A Philadelphia Sixers magasembere, Arnett Moultrie jövő héten elkezdheti a szezont - a hírek szerint csütörtökön hajnalban, a Charlotte Bobcats ellen pályára léphet.

A Los Angeles Lakers centere, Chris Kaman Eric Pincusnak (Los Angeles Times) elmondta, fogalma nincs arról, hogy mi alapján játszik vagy éppen nem játszik a meccseken. Hat meccsen nem lépett pályára, aztán csütörtökön hajnalban megint kapott lehetőséget, de nem tudja, mi ennek az oka. Ha rá kerül a sor, akkor megpróbálja kihasználni a játékperceit, ha pedig a padon kell ülnie, akkor megpróbál pozitív maradni, és profi hozzáállással tekinteni a dolgok felé.

A Boston Celtics visszahívta a D-Ligából Marshon Brookst. A dobóhátvéd a Maine Red Clawsnál 5 meccsen 27.4 pontot és 6 pattanót átlagolt úgy, hogy 37.5%-kal tüzelt a triplavonalon túlról.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus