Hírmorzsák 2014-09-18 (10:30)

Hicksont öt meccsre eltiltotta a liga. Marion leginkább a fia miatt szerződött Clevelandbe. A játékosok többsége egyetért Melóval: nem igazolnának a Hawkshoz. Wallnak nem tetszett, hogy a Sports Illustrated csak a 31. helyen rangsorolta őt. Új arcfelismerő technológia a 2k15-nél (videó). Ryan Hollins egy évre a Kingsé. Danny Green 14-es mezszámra váltott. Kész a Heat szakmai stábja, Chris Quinn visszatért (ezúttal segédedzőként).

A nagyobb off-szezon botrányok mellett szinte eltörpül, hogy a liga drogellenes szabályzatának megsértése miatt öt meccsre eltiltották a Denver Nuggets magasemberét, JJ Hicksont - a kosaras értelemszerűen az alapszakasz első öt mérkőzését hagyja ki, és az erre az öt találkozóra jutó fizetését nem kapja meg.

A Sacramento Kings egyéves, teljesen garantált szerződést kötött Ryan Hollinsszal. A nemsokára 30 esztendős, leginkább ruganyosságáról ismert magasember 2006-ban végzett a UCLA-n, azóta összesen 435 meccset játszott a Charlotte Bobcats, a Minnesota Timberwolves, a Dallas Mavericks, a Cleveland Cavaliers, a Boston Celtics, és legutóbb a Los Angeles Clippers színeiben a ligában.

A Miami Heat szakmai stábja készen van, miután ma hajnalban a csapat kijelölte Erik Spoelstra segédedzőit. Mint az várható volt, David Fitzdale az első számú segítő, Juwan Howard pedig előlépett egyet segédedzővé. Ugyanerre a posztra szerződtették a korábban a Golden State Warriorsnál és a Sacramento Kingsnél vezetőedzőként is dolgozó Keith Smartot, valamint azt a Chris Quinnt, aki anno három és fél évet játszott a floridai együttesnél (2006-2010 január). Quinn játékospályafutását tavaly nyáron fejezte be - ekkor rakta ki őt a Cleveland Cavaliers -, az előző idényben pedig a Nothwestern egyetemen felelt a játékosok fejlődéséért - itt ugyanez lesz a feladata a segédedzői poszt mellett.

Kevés jelentőséggel bír, de a San Antonio Spurs swingmanje, Danny Green mezszámot váltott, jelentette be a csapat - az eddigi 4-es helyett 14-esben fog játszani.

A Cleveland Cavaliers veterán játékosa, Shawn Marion egy dallasi rádióadásban elmondta, hogy a Mark Cubannel hosszú évek óta ápolt jó kapcsolata megnehezítette a döntést, hogy hova is igazoljon, de mivel nemrég fia született, aki Chicagóban él, ez sokkal inkább számított neki, mint bármi más. Marion azt nyilatkozta, hogy nem a pénz döntött, voltak jobb ajánlatai máshonnan, hanem sokkal inkább az, hol érzi kényelmesen magát. Cleveland és Chicago nincs messze, könnyen át lehet ruccanni kocsival is, a repülőút pedig nagyon rövid.

Ric Bucher (Bleacher Report) felmérést készített a játékosok körében, hogy hajlandóak lennének-e a legutóbbi események, Danny Ferry és Bruce Levenson kijelentései után aláírni az Atlanta Hawkshoz. A végeredmény szerint a többség egyetért Carmelo Anthony gondolataival, miszerint eszébe sem jutna oda igazolni. Voltak azért páran, akik azt mondták, hogy nem hagynák, hogy ez a dolog a jobb fizetésük útjába álljon, azonban azt is hozzátették legtöbben, hogy nem fognának kezet Ferryvel, ha megvan a megegyezés vagy megtörténik a bemutatásuk.

Tavaly Kobe Bryantnek, idén John Wallnak nem tetszett az, ahova a szaklapok helyezték a liga játékosai között felállított rangsorban. A Sports Illustrated ugyanis a 31. helyre rakta a Washington Wizards irányítóját, amire Wall annyit írt twitteren, hogy "motiváció, még több motiváció". Az SI elnézést kért tőle, de Wall azt írta nekik, nem kell bocsánatot kérni, döntöttek, így gondolják, ez van. Tavaly Kobe-nak nem jött be, hogy felhúzta magát azon, hogy az ESPN őt csak a 25. helyre, a Los Angeles Lakerst pedig a nyugati konferencia 12. helyére rakta - alig játszott sérülései miatt, csapata pedig csak 14. lett nyugaton.

A 2k15 megjelenése előtt egyre több videó érkezik a játékról. PS4-en és XBox One-on lesz elérhető az alábbi technológia, amellyel könnyen és az eddigieknél sokkal pontosabban ábrázolhatjuk magunkat a játékban:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus