Hírmorzsák 2014-10-03 (21:15)

Waiters szerint ő és Irving a legjobb hátvédpáros a ligában, Wall szerint majd ha PO-ba jutnak, beszélgetnek erről, DeRozanék csak egy fotóval szálltak be a "háborúba". Antetokounmpo egyre magabiztosabb a pályán, csak a munkára koncentrál, Kidd szerint öt poszton is képes lesz játszani. Bogut nem aggódik maga miatt, de nem változtat játékstílusán azért, hogy kevesebbet legyen sérült. Frye MCL térdszalagja meghúzódott. Matthews szívritmuszavar miatt távozott az edzésről. Capelának az ágyékával van gond.

Pár napja írtunk már arról, hogy Bradley Beal szerint övék a legjobb hátvédsor a ligában. Nem nagyon késlekedett alámenni Dion Waiters, aki szerint ez az egész nonszensz, tudja, hogy Beal és John Wall nem kezdenének ellene és Kyrie Irving ellen, mert ők a legjobbak. Wall is megmondta a magáét: mivel Waitersék még nem voltak a PO-ban, így majd akkor kezdenek el erről diskurálni velük, ha megtették ezt. DeMar DeRozan és Kyle Lowry reakcióját a kakaskodásra EZEN A LINKEN megnézhetitek.

A Milwaukee Bucks görög tehetsége, Giannis Antetokounmpo a Milwaukee Journal Sentinelnek elmondta, magabiztosabb és jobban is érzi magát a pályán. A lehető legtöbbet dolgozik, és majd kiderül, mire is elég ez, csak arra koncentrál, hogy folyamatosan jobb és jobb legyen. Vezetőedzője, Jason Kidd azt nyilatkozta, hogy Magic Johnson is öt poszton játszott azért, hogy bajnoki címet tudjon nyerni, és szerinte erre a görög játékos is képes erre. Kidd szerint ha valaki képes több poszton is játszani, az óriási segítség a csapattársak és az edző számára is, és több időt is tölthet a pályán emiatt.

A Golden State Warriors centere, Andrew Bogut azt nyilatkozta, hogy nem fog változtatni a játékán, hogy kevesebbet legyen sérült. Ilyen keményen játszik, ad elzárásokat és blokkokat. Nem viselnek védőfelszerelést, ezért mindig is lesznek ütközések, sérülések. A rájátszásban is megpróbált visszatérni a bordatörése után, de nem lett volna értelme, hogy utána kilyukadjon a tüdeje. Azt is hozzátette, nem aggódik maga miatt, hiszen azt csinálhatja, amit szeret. Mindig lesznek akadályok mindenki életében, ezek pedig csak szerencsétlen sérülések esetében. Mondhatja, hogy csak balszerencse vagy valaki megátkozta, de a lényeg az, hogy nincs rá hatása.

Channing Frye bal térdében meghúzódott az MCL térdszalag a tegnapi edzésen. A vajkezű erőcsatár nyáron írta alá 4 éves, 32 millió dolláros szerződését az Orlando Magickel, és egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza a pályára.

Szintén gondja van a Portland TrailBlazers swingmanjének, Wesley Matthewsnak, méghozzá a szívével, ugyanis szívritmuszavar miatt abba kellett hagynia a szerdai edzést. Matthews elmondása szerint a tréning kétharmadánál érezte, hogy valami nincs rendben. Elment a csapatorvoshoz, megvizsgálták, de otthon helyre állt minden éjszaka, másnap sem volt gondja. Egyelőre nem tudni, hogy mennyit kell kihagynia, de saját elmondása szerint jól van, tegnap teljesen tünetmentes volt.

A Houston Rockets svájci centere, Clint Capela már a nyári ligában sem tudott ott lenni a csapattal, és az edzőtábor kezdetén újra megsérült, az ágyékát húzta meg, úgyhogy egyelőre csak "gyógytornát" végezhet a középjátékos.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus