Hírmorzsák 2016-06-26 (21:15)

Whiteside-ra rámegy a Lakers - jól védekező centert és shootereket akar igazolni a csapat. Duranttel a Boston, a Miami és a Clippers is találkozik majd. Harrison Barnes és Irving is ott lesznek a Team USA-ben, teljes a keret. DeRozan nem akar más csapattal tárgyalni, csak a Raptorsszal. A Knicks és Jamal Crawford kölcsönösen érdeklődnek egymás iránt. A New York első számú centercélpontja Noah. Sergio Rodriguez visszatérhet az NBA-be, a Nets a legesélyesebb leigazolására. Rondót is kinézte magának a Brooklyn. A Kings Courtney Lee-t szeretné leigazolni. Ty Corbin a Suns egyik új segédedzője.

Marc Stein (ESPN) jelentette, hogy a Los Angeles Lakers a pár nap múlva kezdődő szabadügynökpiacon rá fog menni Hassan Whiteside-ra - a hírek szerint a Dallas Mavericksnél és a Portland TrailBlazersnél is ott van a center a kívánságlistán. A Lakers állítólag egy jól védekező, a festéket jól védő ötöst, illetve shootereket akar majd szerezni ebben az off-szezonban.

Arról volt szó tegnap, hogy Kevin Durant először a San Antonio Spursszel, a Golden State Warriorsszal és az Oklahoma City Thunderrel találkozik majd - Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) úgy tudja, hogy a Los Angeles Clippers, a Boston Celtics és a Miami Heat is kap egy meetinget a kiscsatárral, ők is megpróbálhatják majd meggyőzni, hogy hozzájuk igazoljon. Valószínűleg New Yorkban fogadja majd Durant a csapatokat, de ez még nem biztos, az viszont valószínű, hogy július 9. előtt meglesz a döntése - továbbra is a Thunder a legesélyesebb egy 1+1 éves kontraktussal, de a Warriorst nem lehet leírni.

A Team USA kerete teljes lett, miután tegnap Harrison Barnes és Kyrie Irving is igent mondott a válogatott invitálására - a már említett Stein úgy tudja, hogy Kevin Love is kapott meghívót, de a Cleveland Cavaliers hosszú szezonja miatt ő nem vállalta az ötkarikás játékokat. A teljes utazó keret: Kyrie Irving, Klay Thompson, Kyle Lowry, DeMar DeRozan, Jimmy Butler, Kevin Durant, Harrison Barnes, Draymond Green, Paul George, Carmelo Anthony, DeMarcus Cousins, DeAndre Jordan.

Az olimpiai keretben is helyet kapó DeMar DeRozan Tim MacMahon (ESPN) értesülései szerint egyáltalán nem tervezi, hogy más csapatokkal is találkozik majd a szabadügynökpiacon, a Toronto Raptorsszal akar hosszabbítani. A kanadaiak 5 évre 153 millió dollárt ajánlhatnak a dobóhátvédnek, a többi együttes viszont maximum 4 évre 114 millió dollárt.

Frank Isola (New York Daily News) információi szerint Jamal Crawford és a New York Knicks kölcsönösen érdeklődnek egymás iránt - a Knicksnek kettes posztra kell ember. Mint ismert, Crawford 2004 és 2008 között volt már a New York-iak játékosa, és a játékos le is nyilatkozta, hogy mindenki tudja, mennyire szereti a várost, nagyon jól érezte magát anno a Knicksnél. Szintén a New Yorkhoz tartozik, hogy centert is akarnak a Derrick Rose-csere után, első számú kiszemeltjük pedig Joakim Noah Marc Berman (New York Post) forrásai szerint.

David Pick értesülései szerint Sergio Rodriguez gondolkodik azon, hogy visszatérjen az NBA-be, és a Brooklyn Nets tűnik egyelőre befutónak nála, amennyiben újra a tengerentúlon fog pattogtatni. A spanyol irányító játszott három évig a Portland TrailBlazersnél, aztán megfordult a Sacramento Kingsnél és a Knicksnél is, 2010 óta pedig nagyon sikeres karriert futott be hazája kirakatcsapatánál, a Real Madridnál. Szintén a Netshez kapcsolódik, hogy Marc J. Spears (The Undefeated, ESPN) információi szerint Rajon Rondo ugyan nyitott a visszatérésre a Sacramento Kingshez, de a Brooklyn is kiszemelte magának.

James Ham (CSN California) úgy tudja, hogy a Kings nagyon is érdeklődik Courtney Lee iránt, mert nagyon tetszett nekik, amilyen erőbedobással játszott Lee legutóbb a Charlotte Hornetsnél.

Chris Haynes (Cleveland.com) forrásai szerint a Phoenix Suns megegyezett Tyrone Corbinnal, ő lesz Earl Watson egyik segédedzője.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus