Hírmorzsák 2017-01-17 (21:30)

Melo találkozott Phil Jacksonnal - az elnök megkérdezte Anthonyt, hogy akar-e maradni a Knicksnél, volt egy kis vita is. A New York gondolkodik azon, hogy Porzingist kipróbálják centerként. Jimmy Butlernek semmit nem számít, hogy ott lesz-e az All-Star gálán vagy sem. A Warriors vezeti a hatékonyságtáblázatot, a Cavs kicsúszott a Top5-ből. Curry mindenképpen jól akart játszani a Cavs ellen. Durantet nem érdekli, milyen mutatója van LeBron ellen. A Pistons tulaja Caldwell-Pope-ot dicsérte. DeJuan Blair a D-Ligában folytatja. A Nike nem csinál rövidujjú mezeket.

Ramona Shelburne (ESPN) forrásai szerint mióta Charlie Rosen cikke megjelent, a New York Knicks "megszólt" kiscsatára, Carmelo Anthony kétszer is próbált találkozni Phil Jackson elnökkel - Shelburne néhány perce jelentette, hogy megvolt a találkozó a két fél között, az elnök pedig rákérdezett arra Anthonynál, hogy akar-e maradni az együttesnél. Shelburne úgy tudja, hogy sokkal több volt a vita ezen a meetingen, mint bármelyik korábbi beszélgetésüknél.

A New Yorkhoz tartozik az is, hogy a hírek szerint gondolkodnak azon, hogy Kristaps Porzingist centerben játszassák a jövőben. Jeff Hornacek vezetőedző Ian Begley-nek (ESPN) azt nyilatkozta, hogy minden lehetőséget megvizsgálnak, ha visszatér a lett játékos, hogy mi lehet a legjobb megoldás hosszútávon.

A Chicago Bulls sztárja, Jimmy Butler KC Johnsonnak (Chicago Tribune) azt nyilatkozta, hogy abszolút semmit nem jelent számára egy All-Star részvétel vagy ha beszavazzák kezdőnek

A hatékonyságtáblázatot továbbra is a Golden State Warriors vezeti (+12.4) a San Antonio Spurs (+9.3) és a Houston Rockets előtt (+7.3) - érdekesség, hogy a Cleveland Cavaliers már csak a hatodik (+5.0), a teljes listát pedig ezen a linken megnézhetitek.

Szintén a Warriorshöz tartozik, hogy irányítójuk, Steph Curry Marcus Thompsonnak (San Jose Mercury News) azt nyilatkozta a ma hajnali, Cleveland elleni derbi után, hogy egyértelműen jó teljesítményt akart végre nyújtani a Cavs ellen amellett, hogy természetesen a győzelemet is szerette volna megszerezni. Nem dobott jól, olyan vállalásai maradtak ki, amik alapesetben be szoktak hullani, de ezzel együtt tud élni, mert közben a többi feladatát ellátta maximálisan.

Szintén ehhez a meccshez tartozik, hogy sokan elővették, hogy Kevin Durantnek milyen mérlege van LeBron James ellen, de KD erre annyit mondott Michael Lee-nek (The Vertical, Yahoo Sports), hogy nem is tudta, hogy 1-1-ben játszanak - ő egyáltalán nem foglalkozik ezzel, soha nem nézi, ki ellen milyen mutatója van, vagy ki mennyit nyert és vesztett a másik ellen, mert vannak még rajtuk kívül 8-an a pályán. Csapatként játszanak, és rengeteg dolog történhet, ami eldöntheti, hogy adott napon nyer-e egy csapat vagy veszít.

A Detroit Pistons tulajdonosa, Tom Gores egy vasárnapi interjúban Kentavious Caldwell-Pope-ról is nyilatkozott. Gores szerint jól ismeri a dobóhátvédet - nagyon keményen dolgozik, megbízható és folyamatosan fejlődik. A Pistons játékosának kell maradnia a tulaj szerint, mert minden megvan benne ahhoz, hogy méltóképpen képviselje a franchise-t. Azt is elárulta Gores, hogy nagyon félénk srác volt KCP, mikor a csapathoz került, de vezérré vált az utóbbi években.

A korábban a ligában több évet is lehúzó DeJuan Blair visszatért Amerikába Kínából - most a Texas Legends játékosa lesz a D-Ligában.

A végére pedig a Nike marad - mint ismert, ők lesznek a mezszállítók a következő szezontól az adidas helyett, és Paul Lukas (Uni Watch) forrásai szerint a jövő héten be is mutatják az új tervezetet az NBA-mezeikről az eladóknak, de rödvidujjú mezeket nem terveznek csinálni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus