Hírmorzsák 2017-04-27 (22:00)

Kobe szerint még helyrehozható Melo és Phil Jackson kapcsolata. A Bulls öltözőjében nem volt melegvíz a ma hajnali, Boston elleni meccs után. A Raptorsnál volt egy heves videózás a Bucks elleni harmadik találkozót követően, az segített. A Warriors GM-je szerint Kerr vissza fog térni a kispadra, az egészségügyi problémái helyrehozhatóak. Noah vállát tegnap megműtötték, 4-6 hónapot hagy ki. Eric Gordon szerint Harden és Ariza már júniusban nekiálltak megpróbálni meggyőzni őt, hogy igazoljon a Rocketshez. Nick Collison jövőre is játszani akar.

Kobe Bryant Marc Bermannel (New York Post) beszélgetett, méghozzá Phil Jacksonról és Carmelo Anthonyról, valamint a rossz viszonyukról. Kobe szerint az alapján, amilyen tapasztalata van Jacksonnal, szerinte nem helyrehozhatatlan az elnök és Melo kapcsolata. Bryant szerint Michael Jordannek is megvoltak a maga vitái Jacksonnal, de az ilyen nehéz időkön túl kell vergődni, mert erősebben lehet belőlük kikerülni, és az esetleges bajnoki címek el tudják homályosítani az ilyen problémákat. A Lakers legendája úgy érzi, az a lényeg, hogy türelmesnek kell lenni - van, amikor ezzel megoldódnak a gondok, néha pedig nem.

A Chicago Bulls ma hajnalban kikapott a Boston Celticstől, és a hazaiak a meccs után is folytatták a hadviselést - Dwyane Wade jelentette először KC Johnsonnak (Chicago Tribune), hogy nem volt melegvíz a Bulls öltözőjében a találkozót követően.

A Toronto Raptors ma éjszaka befejezheti a Milwaukee Bucks elleni párharcát, miután 3-2-re vezet, fordítottak a kanadaiak 2-1-es hátrányból. DeMarre Carroll az ESPN-nek azt nyilatkozta, hogy a harmadik összecsapást követően volt egy indulatokkal teli videózásuk, de ez segítette ahhoz a gárdát, hogy felismerjék a hibáikat és változtassanak. Carroll is hozzátette, hogy az ilyen "balhéknál" két dolog történhet, vagy romlik a csapaton belüli kémia, vagy összerántja őket, és szerencsére ezúttal utóbbi történt náluk.

A Golden State Warriors GM-je, Bob Myers az nba.com-nak adott interjújában elmondta, hogy egyértelműen úgy érzi, Steve Kerr vissza fog térni a kispadra, nem kell befejeznie az edzősködést - mint ismert, Kerr a Portland TrailBlazers elleni harmadik és negyedik találkozón nem foglalt helyet a kispadon, mert olyan fájdalmai vannak a két hátműtétje miatt, hogy egyelőre nem tudja ellátni a mérkőzéseken az edzői feladatokat. Myers elmondása szerint a tréner egészségügyi problémája megoldható, helyre tudják hozni - most van annak az időszaka, hogy megtalálják ennek a módját, de nem lesz gond hosszútávon Kerr-rel.

A New York Knicks centerét, Joakim Noah-t tegnap megműtötték - a bal rotátor-köpenye miatt kellett kés alá feküdnie a francia játékosnak, aki a következő idény elejére elvileg teljesen felépül, mivel 4-6 hónapos rehabbal számolnak, így rögtön a szezon elejétől folytathatja majd eltiltása letöltését.

A Houston Rockets dobóhátvédje, Eric Gordon a The Players' Tribune-ban írt nyári szerződéskötése körülményeiről. Elmondása szerint 2007 óta ismeri James Hardent, akkor együtt játszottak a McDonald's All-Americanen, de nem számított rá, hogy egy teljesen random júniusi napon felhívja majd őt a Rockets sztárja. Mikor felvette a telefont, se köszönés, se semmi, Harden azonnal a lényegre tért, hogy oda szerződik-e Gordon hozzájuk "vagy mi?". Gyakorlatilag le se tette a készüléket a kezéből, mikor Trevor Ariza lényegében ugyanezzel kereste meg, és rá elég jó benyomást tett ez, mert úgy érezte, ez egy jól összehangolt "támadás" volt - nem viccel a Houston, tényleg szeretnék megszerezni.

Az Oklahoma City Thunder veterán magasembere, Nick Collison azt mondta a The Oklahomannek, hogy szeretné folytatni pályafutását. Nem volt benne biztos az idény előtt, hogy hogyan fogja érezni magát a szezon végén, de egyrészt élvezi a játékot, másrészt nagyon kedveli a játékostársait, harmadrészt úgy érzi, segíteni tud az együttesnek - idén egyébként 20 meccsen 1.7 pontot és 1.6 pattanót átlagolt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus