Hírmorzsák 2017-05-31 (20:30)

Az egyik Cavs-játékos szerint McGee nem elég okos ahhoz, hogy szerepe legyen, egyáltalán pályára tudjon kerülni a döntőben. LeBron Los Angeles-i házára felfestették az n-betűs rasszista szót. A rájátszást 4%-kal többen nézték, mint tavaly. A Blazers első körös picket áldozna be azért, hogy a nagyobb szerződései közül valamelyiktől megszabaduljon. A Bucks négy jelölttel is interjúzik - David Griffinnel a PO végéig nem tudnak beszélni. Jerry West már tárgyalt is a Clippersszel. Julius Randle új edzővel készül a következő szezonra, látszik is rajta.

Az ESPN The Basketball Analogy Show podcastben Brian Windhorst és Dave McMenamin beszélgettek. Windhorst elkezdte elemezni, hogy JaVale McGee-nek milyen szerepe lehet a fináléban, hol lehet meglepően komoly befolyása a meccsekre, mikor McMenamin közbeszólt, hogy van egy Cavs-játékos, aki nem értene egyet Windhorsttal. McMenamin azt mondta, hogy ez a bizonyos meg nem nevezett clevelandi csapattag azt mondta, hogy szerinte McGee-nek azzal is problémája lesz, hogy pályára kerüljön ebben a párharcban, de hogy huzamosabb ideig ott tudjon maradni, az gyakorlatilag kizárt, mert a játékos saját szavaival élve McGee nem elég okos, hogy ebben a sorozatban játszani tudjon.

A Clevelanddel kapcsolatban meg lehet említeni, hogy a TMZ Sports jelentése szerint LeBron James Los Angeles-i otthona vandalizmus "áldozata" lett - a bejárati kapura az n-betűs rasszista szót festették fel az elkövetők.

Az idei rájátszást az amerikai országos TV-ben 4%-kal többen nézik, mint tavaly, azt is hozzá kell azonban tenni, hogy az alapszakaszban a helyi TV-k nézettsége 14%-ot esett vissza, és még a Golden State Warriorsra is 10%-kal kevesebben voltak kíváncsiak most, mint egy éve, hiába igazolták le Kevin Durantet tavaly nyáron.

A Portland TrailBlazersnek idén három első köröse van (a sajátjuk mellett a Memphis Grizzlies és a Cleveland draftjogát birtokolják még), és Keith Smith (RealGM) értesülései szerint bármelyiket odaadnák azért, hogy fizetést tudjanak ledobni. Mint ismert, az oregoniak tavaly telelőtték a fizetési listájukat, miután leigazolták Evan Turnert, plusz hosszabbítottak Allen Crabbe-bel, Meyers Leonarddel és Mo Harkless-szel is. CJ McCollummal is megvolt az idő előtti hosszabbításuk tavaly, így a következő idényre 142.5 millió dolláros fizetési listájuk van már most - ezt csak 132 millióra tudják lecsökkenteni, ha kirakják csapatopciós játékosaikat.

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint Milwaukee Bucks több GM-jelöltjével is leülhet interjúzni, engedélyt kaptak a rivális csapatoktól. A Bucks a hírek szerint Peter Dinwiddie-vel (Indiana Pacers alelnök), Arturas Karnisovas-szal (Denver Nuggets segéd GM), Ed Stefanskival (Memphis Grizzlies játékosok ügyeivel foglalkozó alelnök) és Wes Wilcox-szal (Atlanta Hawks tanácsadó) fog beszélgetni a közeljövőben a múlt héten az Orlando Magichez szerződő John Hammond helyéért. Marc Stein (ESPN) úgy tudja, hogy a Milwaukee is szeretne beszélni David Griffinnel, de ahogy az Orlandónak és az Atlantának, úgy a Bucksnak sem ad engedélyt a Cavs arra, hogy beszéljenek Griffinnel a rájátszás ideje alatt.

Szintén Stein jelentette, hogy Jerry West le is ült már beszélni a Los Angeles Clippers tulajával, Steve Ballmerrel, illetve az elnök-vezetőedző Doc Riversszel - ma délelőtt volt arról szó, hogy el akarják happolni a legendát a Golden State Warriorstól.

A Los Angeles Lakersnél közben Julius Randle Amoila Jamil Cesarral edz idén nyáron, és láthatóan jót is tesz neki ez, három hétnyi tréning után "kissé" máshogy fest az erőcsatár.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus