Hírmorzsák 2017-07-14 (08:15)

A Pacers felajánlotta a Golden State-nek Paul George-ot Klay Thompsonért, a bajnok nemet mondott. A New York leállította a Carmelo Anthonyval kapcsolatos cseretárgyalásokat. A Knicks megegyezett Scott Perry-vel a GM posztra - a New York és a Kings még tárgyalnak a kompenzációról. Derrick Rose megint találkozik a Minnesotával. A Jazz kitette keretéből Boris Diaw-t.

Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint az Indiana Pacers szerette volna Paul George-ot a Golden State Warriorshoz cserélni Klay Thompsonért, de a bajnok nemet mondott erre az ajánlatra - utóbbinak még 2 éve van a szerződéséből, előbbinek pedig már csak egy. George annyit mondott erről az újságírónak, hogy tudott a dologról, és várta is, hogy egy jó helyzetbe kerüljön, ahol bajnoki címért játszhat, de végül nem jött össze - ettől függetlenül egy különleges tehetséggel állhat össze a Thundernél, és harcolhat a Warriors ellen.

Szintén Wojnarowski hozta ma reggel a hírt, hogy a New York Knicks megegyezett a Sacramento Kings alelnökével, Scott Perry-vel, hogy ő legyen a gárda új GM-je. Egyelőre ettől függetlenül sem hivatalos a szerződtetés, mivel Perrynek szerződése van a Kingsszel, és kompenzációt akarnak érte - Sam Amick (USA Today) információi szerint várhatóan készpénzben fog megegyezni a két együttes. Perryt egyébként nagyon tisztelik ligaszerte, sokan részben neki tulajdonítják, hogy a korábbi kaotikus évek után ezen a nyáron kifejezetten okosnak tűnő döntéseket hozott a Kings, de a hírek szerint a Sacramento úgy gondolja, hogy már nélküle is a megfelelő pályán tudnak maradni, és nem akarták elvenni a szakvezetőtől élete lehetőségét (megtagadhatták volna a jogot a Knickstől, hogy leüljenek Perryvel beszélgetni, de nem tették).

Azt nem tudni, hogy mennyi köze van ehhez, de Wojnarowski és Ramona Shelburne (ESPN) értesülései szerint a New York leállította a Carmelo Anthonyval kapcsolatos cseretárgyalásokat, mert reménykednek a minél jobb közös folytatásban.

Chris Haynes (ESPN) forrásai szerint a Knicks volt irányítója, Derrick Rose a hétvégén, Los Angelesben megint találkozik a Minnesota Timberwolvesszal - július 3-án már volt egy megbeszélésük.

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette tegnap este, hogy a Utah Jazz kitette keretéből Boris Diaw-t - mint ismert, a francia magasember 7 millió dolláros jövő évi bére szombaton vált volna garantálttá, így viszont ennek csak a töredékét kell majd fizetni neki.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus