Hírmorzsák 2017-08-16 (09:45)

A Raptors is megkereste a Cavst Irving miatt. Richard Jefferson kicsit oltotta Deron Williamst. Steve Kerr nagyon elégedett a mostani menetrenddel. Tayshaun Prince a Grizzlies vezetőségében fog dolgozni. Malik Monk és a környezetében mindenki azt gondolta, hogy a Knicks fogja draftolni.

A Toronto Raptors GM-je, Bobby Wesbter Michael Landsbergnek és Matt Cauznak (TSN 1050) elárulta, hogy ők is megkeresték a Cleveland Cavalierst, mikor kiderült, hogy Kyrie Irving cserét kér. Webster szerint nem mindig van értelme a dolgoknak, de ha igen, akkor felkészültnek kell lenniük - sok olyan beszélgetés zajlik a háttérben, ami nem kerül nyilvánosságra, de ha egy ilyen játékos kerül piacra, mint Irving, akkor hanyag munkát végez az a vezető, aki nem érdeklődik legalább.

A Cleveland kiscsatára, Richard Jefferson a "Road Trippin'" Podcastben oltotta egy kicsit volt csapattársát, Deron Williamst. Mondta, hogy amikor Deron a golfról beszélt, akkor csillogott a szeme, meg akkor is, mikor az MMA került szóba. Kérdezte Dave McMenamin, hogy amikor arról volt szó, hogy a Cavsnél csere lesz, akkor mi volt a helyzet, amire mondta Jefferson, hogy akkor nem csillogott a szeme, aztán Chris Geeter kérdezte, hogy mi történt, amikor a Golden State Warriors meglátta, hogy D-Will érkezik a padról, erre pedig annyit mondott a veterán kiscsatár, hogy akkor a Warriors játékosainak szeme kezdett el csillogni.

A Warriors vezetőedzője, Steve Kerr Damon Bruce-szal (95.7 The Game) beszélgetett a sorsolásukról, és a tréner elmondása szerint egyáltalán nincs miért panaszkodnia ilyen szempontból - ez mutatja Kerr szerint, hogy milyen nagyszerű munkát végzett Adam Silver és a liga a játékosokkal és a Szakszervezettel karöltve, hogy minél jobb minőségű "termék" kerüljön a nézők elé. A tavalyi menetrendet élesen bíráló Kerr azt mondta, hogy az az igazán nagyszerű ebben a mostani sorsolásban, hogy látszik, hogy Silver és a liga meghallgatta a javaslataikat, aggodalmaikat és panaszaikat. A tréner szerint sokat segített, hogy egy héttel hosszabb lett az alapszakasz.

Ronald Tillery (Memphis Commercial Appeal) információi szerint Tayshaun Prince a Memphis Grizzlies GM-je, Chris Wallace mellett fog dolgozni, mint speciális segéd.

Az idei draft 1/11-es választottja, Malik Monk Stefan Bondynak (New York Daily News) elmondta, hogy ő, az ügynöke, az ügynökségben mindenki és a családja is meg volt róla győződve, hogy a New York Knicks fogja kiválasztani. Voltak vacsorázni az akkori elnökkel, Phil Jacksonnal, nagyszerűen sikerült a draft előtti privát edzése is, minden pozitívan alakult, úgyhogy mindenki azt hitte, a Knicks fogja draftolni. Monk elmondása szerint azt mondták neki, hogy egy nagyszerű shooter - próbálták arra tanítani, hogyan használja ki a Triangle adta lehetőségeket, be akarták neki mutatni a rendszer alapvető koncepcióját és előnyeit.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus