Hírmorzsák 2017-08-16 (20:45)

Westbrook és Durant a legesélyesebbek a 2018-as MVP címre. Durant nem akar a Knicks játékosa lenni soha. A New York nem adja fel Porzingist Kyrie Irvingért. A Pelicans menesztette két orvosát. A Warriors leigazolta Georges Niangot. Kijött a 2k18 előzetese (videó) és az ESPN első mock draftja is a 2018-as játékosbörzére.

Kijöttek az első oddsok a következő szezon MVP címére - a címvédő Russell Westbrook a legesélyebb a Bovada szerint, az ő ismétlésére 7 a 2-höz fizetnek, volt csapattársa, Kevin Durant győzelme 9 a 2-re hoz, Kawhi Leonard sikere pedig 13 a 2-re. A Top 25-öt itt láthatjátok:

A Kevin Durant Charity Foundation új pályát építtetett New Yorkban, és Durant a Nagy Almában járt ennek apropójából. A Golden State Warriors kiscsatára beszélt többek között arról is, hogy mennyire inspirálta őt New York városa, de azért megkérdezték tőle, hogy elgondolkodna-e valaha azon, hogy a Knicks játékosa legyen, amire azt válaszolta azonnal, hogy soha.

Szintén New Yorkhoz tartozik, hogy Steven Marcus és Mike Rose (Newsday) értesülései szerint a Knicksnek esze ágában sincs odaadni Kristaps Porzingist Kyrie Irvingért - Steve Mills elnök és Scott Perry GM elég világosan kinyilvánították, hogy a lett magasemberrel a csapat jövőjének részeként számolnak, azóta elő sem került Porzingis neve a Cleveland Cavalaiersszel folytatott beszélgetésekben. 

A New Orleans Pelicans menesztett két olyan orvost, akiket ők és a New Orleans Saints is foglalkoztatott - az egyik cornerback sérülését diagnosztizálták félre (zúzódásnak ítéltek meg egy szárkapocscsont-törést), ami miatt erőltették a játékos visszatérését annak ellenére is, hogy bevallottan fájt a lába.

A Warriors nem garantált szerződést adott az Indiana Pacerstől kitett Georges Niangnak, aki a szezont valószínűleg a G-Ligában, a Santa Cruz Warriorsnál tölti majd. Niang az előző idényben 23 találkozón lépett pályára a Pacersnél, a G-Ligában pedig 6 meccsen 19.0 pontos, 7.2 pattanós és 3.3 gólpasszos mutatói voltak.

Kijött az ESPN 2018-as mock draftja, amelyet ezen a linken láthattok - Michael Porter Jr. az első, Marvin Bagley a második, Luka Doncic pedig "csak" a negyedik.

A végére pedig a 2k18 előzetese maradt:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus