Hírmorzsák 2017-08-17 (10:30)

Wade-et az elkövetkezendő hónapokban kivásárolja a Bulls. LeBron eldöntötte, hogy lelép Clevelandből jövő nyáron? Durant szerint a Cavsnek nem szabad elcserélnie Jamest. Lonzo Ball lehet a következő Kobe Bryant? Luke Walton szerint az életben bármi megtörténhet. Játékost igazolt a Clippers, segédedzőt a Nuggets. Dikembe Mutombónak olyan Joel Embiid, mintha a fia lenne - minden nap próbál imádkozni az egészségéért.

Nick Friedell (ESPN) jelentette tegnap este, hogy Dwyane Wade-et az elkövetkezendő hónapokban kivásárolja a Chicago Bulls - mint ismert, a dobóhátvéd lehívta 23.8 millió dolláros játékosopcióját, de a klub újjáépülésbe kezdett a nyáron, amihez felesleges lenne a veterán kosaras.

A tegnap este másik híre az volt, hogy az egykor az Associated Pressnél és az ESPN-nél dolgozó Chris Sheridan értesülései szerint LeBron James már eldöntötte, hogy jövő nyáron megint otthagyja a Cleveland Cavalierst - ez lesz az utolsó szezonja a Cavsnél, ez teljesen biztos, mert a tulajdonosi körrel helyrehozhatatlan a kapcsolata. 2014-ben Sheridan az elsők között volt, aki lehozta, hogy James visszatér a Cavshez, de Joe Vardon (Cleveland.com) úgy tudja, hogy egyrészt nincs olyan NBA forrás, amely LeBronról ilyen híreket hozhatna le, másrészt három forrás leginkább arra figyelt az utóbbi időben, hogy milyen James kapcsolata a tulajdonosokkal, és szerintük nem úgy tekint a sztár erre a dologra, ahogyan azt Sheridan lehozta.

A Golden State Warriors sztárja, Kevin Durant Lil Dicky-re reagált ebben a témakörben. A rapper azt írta twitteren, hogy ő a Cleveland helyében biztosan elcserélné LeBront, mire Durant válaszolt neki, hogy egy legendát nem lehet elcserélni - KD szerint James maga Cleveland, úgyhogy neki kell irányítani. A rapper szerint igen, nem könnyű a dolog, mert szerzett nekik egy bajnoki címet, de a tulajdonosokkal ápolt rossz viszonya egy másik bajnoki címbe kerülhet, úgyhogy előbb robbantana, mint hogy LeBron megteszi ezt. Erre írta vissza Durant, hogy legutóbb, mikor James lelépett, utána vagy három 1/1-et kaptak, szóval nem lesz velük gond, bármi is történjen.

A Los Angeles Lakers vezetőedzőjétől, Luke Waltontól kérdezték, hogy Lonzo Ball lehet-e a következő Kobe Bryant, amire az aranysárga-lilák trénere annyit mondott a TMZ Sportsnak, hogy az életben bármi megtörténhet.

Volt két igazolás is. A Los Angeles Clippers Tyrone Wallace-szal kötött szerződést - ő az elmúlt két nyári ligában a Utah Jazznél kosarazott, tavaly pedig a G-Ligában 38 meccsen 14.8 pontot, 3.8 pattanót és 3.6 gólpasszt átlagolt. A Denver Nuggets pedig segédedzőnek szerződtette Bob Weiss-t - 34 éves edzői pályafutás áll mögötte, ebből 31-et az NBA-ben húzott le, volt több helyen vezetőedző is, a legutóbbi négy idényét pedig a Charlotte Hornetsnél töltötte.

A végére pedig Dikembe Mutombo maradt, aki Jake Fischernek (SI Now) azt mondta, hogy olyan neki Joel Embiid, mintha a fia lenne, és minden nap megpróbál találni egy helyet, ahol imádkozhat érte, hogy Isten meggyógyítsa.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus