Hírmorzsák 2017-08-22 (11:45)

Blake Griffin úgy érzi, hogy LeBron inkább New Yorkba igazol jövő nyáron, mint Los Angelesbe. Iverson szerint James lesz a következő idény MVP-je. A Celtics szeptember elején fogja megtudni, hogy Isaiah Thomas mikorra tud teljesen felépülni. Nerlens Noel ügynököt váltott, már őt is Rich Paul képviseli. Megvan a Team USA kerete az AmeriCupra. Westbrook könyvet ad ki a divatról. Adreian Payne a Magicnél.

A Los Angeles Clippers erőcsatára, Blake Griffin a View From The Cheap Seats podcastben azt mondta, hogy azt sokkal inkább el tudja képzelni, hogy LeBron James New Yorkba megy játszani, mint hogy Los Angelesbe. Griffin szerint a Madison Square Gardenben teljesen más érzés játszani, mint bárhol máshol - még tavaly is érződött, hogy más energiákat lehet érezni ott, mint a többi csarnokban. Griffin azt mondta, hogy óriási dolog lenne, ha a Clippershez szerződne James, de nem igazán látja ezt maga előtt, és őszintén szólva úgy gondolja, hogy LeBron nem fog LA-be menni. A magasember szerint lehet érezni, hogy történni fog valami Jamesszel és az "embereivel", és bár azt egyelőre nem tudja, hogy mi, de láthatóan készülődnek, hogy összeálljanak - LeBron mellett Chris Paul, Carmelo Anthony és Dwyane Wade is szabadügynök lehet, erre utalt Griffin.

A BIG3 Seattle-i állomásán megkérdezték Allen Iversont, hogy kit vár MVP-nek a most következő idényben. A Philadelphia Sixers ikonja azt mondta, hogy LeBront - rengeteg kiváló játékos van, nem akar senkit sem lenézni vagy nem akar tiszteletlen lenni senkivel, de ő Jamest mondja. Iverson azt is hozzátette, hogy többen is borzasztóan jól játszottak az elmúlt években, de LeBron folyamatosan ott van legelöl.

A Boston Celtics vezetőedzője, Brad Stevens Chris Mannixnek (The Vertical, Yahoo Sports) a The Vertical Podcastben azt mondta, hogy továbbra sem tudják, hogy mikorra épül fel pontosan Isaiah Thomas, ott lesz-e az irányító az edzőtábor kezdetén a csapatban vagy sem - csípősérülése volt az előző idény végén, amit aztán nem műtöttek meg, így hosszú rehabra volt (van) szükség a gyógyulásához. Stevens elmondása szerint szeptember elején lesz még egy vizsgálat, utána fogják tudni pontosan, hogy mikor lesz Thomas teljes értékű harcos, előbb nem. Azt akarják, ami a játékosnak a legjobb, hogy úgy tudjon visszatérni, hogy a lehető legmagasabb szinten a lehető legtovább tudjon teljesíteni - Stevens számára ez a leglényegesebb.

A Dallas Mavericks korlátozott szabadügynök centere, Nerlens Noel ügynököt váltott, innentől kezdve a Klutch Sportsnál dolgozó Rich Paul képviseli az érdekeit - ez azért lehet érdekes, mert Paul a korábbi években már megoldott hosszúra nyúló RFA-tárgyalásokat, és Eric Bledsoe, valamint Tristan Thompson sem jártak végül rosszul anyagilag.

Szombaton volt arról szó, hogy Adreian Payne az Orlando Magic játékosa lehet, és two-way szerződést is kapott a magasember, aki 2014-ben még a draft 15. választottja volt, és a hírek szerint elég zsíros kínai ajánlatot utasított vissza, hogy szem előtt maradjon az NBA-ben.

Az Oklahoma City Thunder sztárja, Russell Westbrook tegnap bejelentette, hogy szeptember 5-én új könyvet fog kiadni a stílusról - képek és ötletek, javaslatok lesznek benne. Mint ismert, Westbrookot választották a játékostársai a legjobban öltözött NBA-snek a Players Voice Awards díjátadón.

A végére pedig a Team USA kerete maradt az augusztus 25. és szeptember 3. között rendezendő FIBA AmeriCupra - ez lényegében a korábbi FIBA Americas, tehát az amerikai kontinensviadal:

Billy Baron (UCAM Murcia (Spain)
Alec Brown (Windy City Bulls
Larry Drew II (Sioux Falls Skyforce)
Reggie Hearn (Reno Bighorns)
Darrun Hilliard (Detroit Pistons)
Jonathan Holmes (Canton Charge)
Kendall Marshall (Reno Bighorns)
Xavier Munford (Greensboro Swarm)
Marshall Plumlee (New York Knicks)
Jameel Warney (Texas Legends)
C.J. Williams (Texas Legends)
Reggie Williams (Oklahoma City Blue)

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus