Hírmorzsák 2017-09-22 (21:15)

Westbrook kihagyja az edzőtábor elejét, PRP kezelést kapott a jobb térdére. A Knicksnél úgy számolnak, hogy Carmelo Anthony jövő héten velük kezdi meg az edzőtábort. Pat Riley szerint jó esélyeik vannak, mert keleten nincs egy Warriors, egy Spurs vagy egy Rockets - a Cavs szerinte a liga egyik legjobb igazi irányítóját vesztette el a nyáron. Kobe cipőit viselik a legtöbben az NBA-ben. Kris Humphries és Jacob Pullen a Sixersnél. Egykori 1/1-es a Sunsnál. Két új játékos a Bulls keretében.

Az Oklahoma City Thunder sztárja, Russell Westbrook PRP kezelést kapott a jobb térdére a nyár folyamán, de Sam Presti GM elmondása szerint ennek nincs köze a korábbi sérüléseihez. Az alapszakasz MVP kihagyja az edzőtábor első pár napját, de az előszezonban játszani fog.

Ma délben volt arról szó, hogy Carmelo Anthony a Portland TrailBlazershez kerülhet, amennyiben nem tud megegyezni a New York Knicks és a Houston Rockets, de a Knicks GM-je, Scott Perry azt nyilatkozta ma, hogy úgy számolnak, hogy Melo ott lesz a jövő héten kezdődő edzőtáborukban. Perry szerint Anthony igazi profi, eddigi pályafutása során ezt mindig is bizonyította, és ezt szereti leginkább a kiscsatárban, úgyhogy ha marad náluk, akkor szerinte maximálisan oda fogja tenni magát, példát fog mutatni a fiataloknak.

A Miami Heat elnöke, Pat Riley azt mondta Barry Jacksonnak (Miami Herald), hogy látnak lehetőséget a jó szezonra, mert a keleti főcsoportban nincs egy Golden State Warriors, egy San Antonio Spurs vagy egy Rockets, úgyhogy ki fognak használni minden esélyt. Riley szerint a Cleveland Cavaliers Kyrie Irving személyében azt a játékost veszítette el, aki szerinte a liga legjobb igazi irányítója Steph Curry mellett. Kaptak egy nagyszerű egyest érte, de Isaiah Thomas körül vannak kérdőjelek.

Volt több igazolás is. A Philadelphia Sixers Jacob Pullennel egyezett meg - az Európában kifejezetten nagy klubokban játszó irányító a Himki Moszkvánál játszott az előző idényben. Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint Kris Humphries is a Sixershez fog aláírni. Az előző szezonban a török Fenerbahcéval Euroliga-győzelmet szerző, az NBA-ben azonban óriásit bukó egykori 1/1-es, Anthony Bennett a Phoenix Suns edzőtáborában lesz ott. A Chicago Bulls Jaylen Johnsont és Jarell Eddie-t hívta meg a training campre.

A végére pedig egy kis cipőstatisztika maradt - a Versus Reviews felmérése szerint az NBA-ben Kobe Bryant signature cipőit viselik a legtöbben (58), a második helyen Michael Jordan (50), a harmadikon pedig LeBron James (32) áll. A Nike Kobe AD-t viselik a legtöbben (33), a Nike Hyperdunk 2016-ot pedig a második legtöbben (25). Íme néhány grafikon:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus