Hírmorzsák 2017-10-03 (09:45)

Michael Beasley szerint tehetségben LeBron és Durant szintjén áll. Beal szerint a Wizards kelet legjobb csapata. Klay Thompson hajlandó olcsóbban aláírni következőleg a Warriorsszel, de (valószínűleg) nem annyival olcsóbban, mint idén Kevin Durant. LeBron kihagyja a Cavs előszezonnyitóját a bokasérülése miatt. Lonzo Ball ma hajnalban szenvedett bokasérülést. Tristan Thompson elfogadta, hogy csere lesz, a legjobb hatodik ember akar lenni.

A mai morzsát a New York Knicks új játékosával, Michael Beasley-vel kezdjük, aki Yaron Weitzmannak (Bleacher Report) elmondta, hogy tehetségben LeBron James, Kevin Durant és a legjobbak szintjén van. Nem akar öntelt lenni, egyszerűen mindig is így érezte, de azonnal balhéba keveredett, amint bekerült az NBA-be, és emiatt sok embernek lett rossz a szája íze vele kapcsolatban.

Tegnap este volt róla szó, hogy John Wall szerint ő a legjobb irányító keleten, most pedig csapattársa, Bradley Beal nyilatkozta le Brian Windhorstnak (ESPN), hogy úgy érzik, a Washington Wizards a legjobb csapat keleten, így vágnak neki a szezonnak. Beal az előző idény rájátszásában elmondta, hogy szerinte a Cleveland Cavaliersnek nehezebb lett volna ellenük, mint a Boston Celtics ellen, amire JR Smith és mások is felkapták a vizet, de elmondása szerint ez nem tiszteletlenség akart lenni a Cavs felé, egyszerűen nehezebb matchup lettek volna, mint a Celtics. Szerette volna megnézni, ők mire mennek az ohióiakkal, de el kell, hogy ismerje az ellenfelet, hiszen a Cleveland zsinórban három döntőt vívott. Beal az interjúban még egyszer elmondta, hogy szerinte a Wizards az a csapat, amelyet meg kell verni keleten, de ezt bizonyítaniuk kell a pályán is.

A Golden State Warriors dobóhátvédje, Klay Thompson a The Athletic két munkatársának elmondta, hogy hajlandó kevesebb pénzért hosszabbítani a csapattal következő szerződésekor, de azt nem igazán tudja megmondani, hogy annyiról lemondana-e, amennyiről Kevin Durant, ő ugyanis nem keres annyit a pályán kívül, mint a kiscsatár - KD 34 millió dollár helyett 25-ért írt alá idén nyáron. Thompson elmondása szerint ha pár millióról van szó, az így is áldás számára, és nem szeretné, ha bárkit emiatt veszítenének el.

A Cleveland Cavaliers Thompsonja, Tristan Thompson csere lesz a most következő idényben, de a Cleveland.com munkatársának elmondta, hogy a Legjobb Hatodik Ember díját akarja így megnyerni - oda fogja tenni magát keményen, ahogy eddig is. Nem akar túl sok mindent abba beleolvasni, hogy lerakták a kispadra, de csereként is lehetnek céljai - ilyen a legjobb cserejátékosnak járó díj. Úgy érzi, hogy amilyen energiát a padról hozni tud, és amennyire jó a második soruk, jó esélyei vannak a trófeára, főleg ha jó mérleget hoznak. Thompson elmondása szerint látta Tyronn Lue vezetőedzőn, hogy nehéz döntést kellett meghoznia, de megmondta neki, hogy miatta nem kell aggódni. Számára a csapat az első, és tudja, hogy ha győznek, akkor mindenki jónak tűnik majd, akár kezdő, akár csere - ráadásul nem is az a lényeg, hogy ki kezd, hanem hogy ki van bent a meccsek végjátékában, a negyedik negyedekben. Nem aggódik, ráadásul mikor legutóbb a padról kezdett, júniusban bajnoki parádét rendeztek a tiszteletükre Clevelandben, úgyhogy reményei szerint a történelem megismétli önmagát.

A Los Angeles Lakers idei 1/2-ese, Lonzo Ball bal bokája megsérült ma hajnalban, a Denver Nuggets elleni összecsapás első félidejének végén - kisebb sérülésről van szó, Ball a második félidőben visszatért a pályára, aztán a negyedik negyedben, csapata nagy hátrányánál már nem erőltették játékát. Ha már sérülés, és volt szó a Cavsről is, akkor itt lehet megemlíteni, hogy LeBron James a múlt szerdai bokasérülése miatt nem játszik holnap este az Atlanta Hawks elleni előszezonnyitón.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus