Hírmorzsák 2017-11-15 (20:30)

Gregg Popovich történelmet írt. A Dallas szétnéz a piacon erősítések után. Willy Hernangomez elégedetlen a Knicksnél. Porzingis szerint idén látszik, hogy senki nem szól bele Jeff Hornacek munkájába. Chris Paul holnap este visszatér. Joe Johnson még két hétig nem játszhat (csukló). LeBron próbálta rábeszélni Jonathon Simmonst, hogy igazoljon hozzájuk, Simmons nemet mondott. Irving szerint az átlátszó maszk sem ideális, de még mindig sokkal jobb a feketénél.

A San Antonio Spurs vezetőedzője, Gregg Popovich történelmet írt - 500. idegenbeli sikerét aratta ma hajnalban, amihez 835 mérkőzésre volt szüksége, 41-gyel kevesebb, mint Pat Riley-nak, így ő az új csúcstartó. Rajtuk kívül egyébként csak Don Nelson érte el ezt a számot.

A Spurs a Dallas Maverickst verte ma hajnalban, de Rick Carlisle vezetőedző még a mérkőzés előtt nyilatkozta, hogy szétnéznek a piacon, mert minden segítségre szükségük van - 2 győzelem mellett 13 vereséggel jelenleg ligautolsók.

A New York Knicksnél Willy Hernangomez mindössze 7 találkozón szerepelt ebben az idényben. A spanyol center az OK Diariónak elmondta, hogy nem erre számított a szezon előtt, főleg azok után, amik az előző idényben történtek, és hogy az első újoncötösbe jelölték. Rengeteg most a magasemberük, ott van Enes Kanter, Joakim Noah is visszatérhet, ez teljesen tiszta számára. A csapat azt mondja neki, hogy maradjon nyugodt, bíznak benne és játszani fog, de ő most akar játszani.

Szintén a Knickshez tartozik, hogy Kristaps Porzingis a The Michael Kay Show-ban elmondta, hogy idén látszik, hogy Jeff Hornacek vezetőedző azt és úgy csinálhatja, amit és ahogyan szeretne, senki nem jön le és mondja meg neki, hogy mit hogyan kellene. A lett sztár szerint az egész klubban a vezetőségtől kezdve az utolsó emberig érződik, hogy jobban bíznak abban, amit csinálnak, és jóval jobb érzés így kosarazni.

A Houston Rocketsnél eldőlt, hogy Chris Paul holnap este visszatér térdsérüléséből. A Utah Jazznél viszont Joe Johnson is kiszállt, még további két hétig nem lesz bevethető csuklósérülése miatt.

Az Orlando Magic swingmanje, Jonathon Simmons az nba.com munkatársának azt nyilatkozta, hogy a Cleveland Cavaliers ikonjával, LeBron Jamesszel beszélt a nyáron telefonon, és LeBron azt mondta neki, hogy szeretnék, ha Clevelandben játszana. Ő erre azt válaszolta, hogy "nem, mert ellened akarok játszani" - ő a legjobbak ellen szeretné felvenni a kesztyűt, és pár éven belül el akar jutni oda, ahol ők vannak. Simmons elmondása szerint James annyit válaszolt erre, hogy tiszteletben tartja ezt.

A végére pedig a Boston Celtics irányítója, Kyrie Irving maradt, aki a Brooklyn Nets elleni győzelem után elmondta, hogy egyáltalán nem ideális az átlátszó maszk sem, mert olyan, mintha egy elmosódott lencse lenne a szeme előtt, de még mindig sokkal jobb, mint a fekete. Mindenki kérdezte tőle, hogy a fekete maszkban játszik-e majd, csapattársak és szurkolók is, de a feketével az a gond, hogy mások nem sok passzt kaptak volna tőle, ha azt viseli, mert a periférikus látását teljesen elveszi - ezért is dobott annyi pontot a Cavsnél az egyik maszkos meccsén, mert nem látott mást, csak a kosarat, ha megindult befelé.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus