Hírmorzsák 2017-11-18 (21:15)

LeBron nem nagyon foglalkozik a Celticsszel, inkább a saját csapatával törődik - szerinte a Boston-Golden State meccs igazi keleti ütközet volt. Brad Stevens szerint a Celtics nem játszik elég jól ahhoz, hogy a 14 meccses győzelmi szériának igazán nagy jelentőséget lehessen tulajdonítani. Lonzo Ball nem akart technikait fölöslegesen, ezért nem védte be csapattársát. Anthony Davisnek a ma hajnali volt a harmadik agyrázkódása. Justin Anderson három hétre kiesett (sípcsont). Shaq "fát" csinált az általa összetört gyűrűkből.

A Cleveland Cavaliers ikonját, LeBron Jamest a ma hajnali, Los Angeles Clippers elleni nagy fordítás után nem erről, hanem a Boston Celticsről és Kyrie Irvingről kérdezték. James annyit mondott, hogy nem nagyon akar ezzel kapcsolatban semmit sem kommentelni, túl sok mindennel kell foglalkoznia a saját csapata környékén is, hogy a jó irányba haladjanak. Látta a Celtics Golden State Warriors elleni győzelmét, amire azt mondta, hogy egy tipikus keleti meccs volt, mert nem sokszor látni, hogy a Warriors nincs 120 pont környékén. A Boston jó tempót diktált, egyik gárda sem nagyon tudott betalálni a gyűrűbe, a negyedik negyed pedig büntetőpárbaj volt, de annál jobban nem nagyon figyeli a Celticset, mint hogy mi a mérlegük és hogy mit csinálnak - azt tudja mondani, hogy jelenleg jól játszanak.

A Boston vezetőedzője, Brad Stevens a mai edzés után azt mondta, hogy megítélése szerint nem játszottak elég jól ahhoz, hogy ennek a 14 meccses győzelmi sorozatnak igazán nagy jelentőséget tulajdonítsanak. Mindig megtalálták a módját, hogyan tudnak nyerni, de ennél sokkal jobban kell kosárlabdázniuk. Ő a Warriors elleni mérkőzésről azt mondta, hogy nagyot harcoltak, küzdöttek védekezésben, de ha ugyanilyen támadójátékot mutatnak be ma éjszaka, akkor az Atlanta Hawks le fogja őket győzni.

Ma hajnalban volt egy kis összeröffenés a Los Angeles Lakers - Phoenix Suns meccs végén, amikor összeakadt Kentavious Caldwell-Pope és Tyler Ulis, ebből azonban Lonzo Ball látványosan kivonta magát, miközben az összes csapattársa bevédte a másikat. Balltól meg is kérdezték, hogy ez ugyan mi volt, amire annyit mondott az idei draft 1/2-ese, hogy az NBA-ben nincsenek igazi verekedések, ezt mindenki tudja, technikait összeszedni meg nem megy oda.

Két sérülésről lehet beszámolni. Arról a délelőtt folyamán már olvashattatok, hogy Anthony Davis agyrázkódást szenvedett a Denver Nuggets elleni találkozón - ez volt pályafutása harmadik ilyen jellegű sérülése, 2012 novembere és 2016 januárja után. Nikola Jokic-csal ütközött, a szerb pedig elmondta, hogy sosem akar senkinek sérülést okozni, és reméli, jól van Davis, mert nem direkt mozdulat volt részéről. A Philadelphia Sixersnél Justin Andersonnak a sípcsontja fáj, emiatt legalább három hetet kénytelen lesz kihagyni.

A végére pedig ezúttal Shaquille O'Neal maradt, aki instagramra rakta fel, hogy készített egy fát azokból a gyűrűkből, amit pályafutása során eltört.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus