Hírmorzsák 2017-11-19 (10:15)

Valaki beszélt a Lakersnél Lonzo Ball-lal a balhéból való "kimaradásáról", de Luke Walton és Brook Lopez is megvédték az újonc irányítót. A Warriors Embiid miatt nem akart kikapni a Sixerstől - Kerr szerint félelmetes volt a center Los Angelesben. Shumpert 5-7 napig nem játszhat (térd). Beverley hétfőn visszatérhet. Nem lesz orlandói nyári liga.

Tegnap este olvashattatok már arról, hogy a Los Angeles Lakers újonca, Lonzo Ball nem igazán ment oda megvédeni a csapattársát, mikor Kentavious Caldwell-Pope és Tyler Ulis összekaptak a Phoenix Suns elleni mérkőzés végén. Luke Walton vezetőedző azt nyilatkozta, hogy valaki beszélt a csapatból Ball-lal, és ez is a tanulási folyamat része. Brook Lopez elmondása szerint okos volt Lonzo, hogy elkerülte a bajt, Walton pedig hozzátette, hogy nem érdekli, hogyan nézett ki az eset, mert nagyon kedvelik a társai Lonzót - azon kevés újoncok egyike, akihez mindenki pozitívan áll, szeretnék, ha sikeres lenne, és mind imádnak vele egy csapatban játszani akár a meccseken, akár edzésen. A tréner szerint mind tudják, hogy nem olyan Ball, mint amilyennek a videón tűnt, akármit mondjanak rá az interneten.

A Golden State Warriors 24 pontos hátrányból fordított a Philadelphia Sixersszel szemben, a találkozó után pedig Kevin Durant poénból azt nyilatkozta, hogy nagyon nem akartak kikapni a Phillytől, főleg Joel Embiid miatt, mert ha a Sixers nyert volna, a center azonnal elkezdett volna magyarázni twitteren.

Még a mérkőzés előtt Steve Kerr azt mondta, hogy amit Embiid Los Angelesben művelt a héten, az félelmetes volt, nagyon jó nézni, ahogy fejlődik a Philly centere. Kerr szerint a trash talkkal sincs baj, azt legalább olyan jól csinálja Embiid, mint bárki más a ligában - szeret játszani, ezekkel az odamondogatásokkal pedig rengeteg energiát kap. Azt is hozzátette, hogy jó lesz látni, hogy mi sül ki ebből a két csapat egymás elleni mérkőzésén - nos, egy kifejezetten kétarcú, hullámzó összecsapás.

A Cleveland Cavaliersnél újabb sérült van, Iman Shumpert további 5-7 napot lesz kénytelen kihagyni, mert fáj a bal térde - legutóbb a Los Angeles Clippers elleni első félidőben érezte ezt Shumpert, nem akarják túlerőltetni, mielőtt baj lenne belőle. A Clippersnél Patrick Beverley elvileg hétfőn, a New York Knicks ellen visszatér.

A végére pedig a nem túl aktuális nyári liga maradt, Orlandóban ugyanis jövőre nem szerveznek ilyen jellegű eseményt - 2002 óta először fog előfordulni, hogy nem lesz orlandói Summer League, a Magic pedig Las Vegasban fog indulni helyette.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus