Hírmorzsák 2017-11-22 (20:00)

Beverley jobb térdét megműtötték, határozatlan időre kiesett a játékból. Larry Nance Jr. hétfőn visszatérhet. Embiid nem tart attól, hogy célpont lenne az állandó trash talkjai meg trollkodása miatt. Westbrook nagyon dicsérte Sam Prestit. Lillard azt szerette volna, ha Aldridge jobban a szárnyai alá veszi - Nurkic szerint Lillard a legjobb dolog, ami történt vele.

Az esti morzsát is egy sérüléssel kezdjük: a Los Angeles Clippers hátvédjét, Patrick Beverley-t megműtötték, és bár nem tudni, mikor térhet vissza, Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint elég sok időt kihagyhat a hátvéd - a jobb térde miatt kellett kés alá feküdnie. A város másik csapatánál, a Lakersnél Larry Nance Jr. jövő hét hétfőn pont a Clippers ellen térhet vissza - három hete tört el a bal keze.

Az Oklahoma City Thunder sztárja, Russell Westbrook Royce Youngnak (ESPN) a gárda GM-jét, Sam Prestit dicsérte. Westbrook szerint azóta nagyszerű munkát végez Presti, mióta ő a csapatnál van, egyfolytában azon dolgozik, hogy minél jobb legyen az együttes, és nagyon meg kell becsülni, ha egy ilyen ember van a döntéshozó pozícióban.

A Philadelphia Sixers centere, Joel Embiid híres a trollkodásáról és a folyamatos beszólogatásairól, de Jemele Hillnek (ESPN) azt mondta, hogy egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy ettől célponttá válna - ha nem elég erősek mentálisan az ellenfelei, és megsértődnek, az nem az ő hibája. Azt is elmondta, hogy 220 centis, elég nagy darab fickó, szóval ő nem igazán próbálkozna egy ekkora emberrel.

A Portland TrailBlazersnél nagyon jó Jusuf Nurkic és Damian Lillard munkakapcsolata - előbbi szerint Lillard a legjobb dolog, ami történt vele élete során. Az irányító Jason Quicknek (The Oregonian) elmondta, hogy egészen kiváló kapcsolatot ápolt LaMarcus Aldridge-dzsel anno, egyetlen vitájuk sem volt, nagyon jól kijöttek egymással, de nagyon szerette volna, ha olyan köztük a viszony, mint most közte és Nurkic között, és ha többet beszélgetnek. Lillard szerint nem ilyen volt Aldridge személyisége, de fiatal játékosként arra vágyott, hogy LMA a szárnyai alá vegye.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus