Hírmorzsák 2017-12-15 (10:00)

LeBron újra elmondta, hogy Lonzo Ball olyan játékos, akivel szeretnek mások együtt játszani - a Lakers-es pletykákkal nem foglalkozik - beérte Larry Birdöt a tripla-dupla örökranglistán. A Nets nem tudja, mikor veti be először Okafort - a center úgy érzi, mintha újradraftolták volna. A jelenlegi állás szerint Nowitzki a következő idényben is játszani fog. Teletovic tüdőembóliás, határozatlan ideig nem léphet pályára. Porzingis térdsérülést szenvedett.

Ma hajnalban először találkozott egymással LeBron James és az általa nagyon dicsért Lonzo Ball. LeBron a mérkőzés után elmondta a Los Angeles Lakers 13 pontig, 8 pattanóig és 11 gólpasszig jutó idei 1/2-eséről, hogy mindig a csapat az első számára, sokat passzol, és olyas valaki, akivel együtt akar játszani az ember. James szerint ez egy csapatjáték annak ellenére is, hogy nagyon sokan az egyéni dolgokkal foglalkoznak, és ezt nagyon sokan elfelejtik. Mondott is Ballnak valamit a meccs után, de nem árulta el, hogy mit, szerinte akkora a felhajtás az újonc körül, hogy ezt most nem akarja megvitatni. Arról is beszélt külön LeBron, hogy nem vehet úgy házat és nem élhet úgy Los Angelesben, hogy ne röppennének fel pletykák, hogy akkor biztos a Lakershez igazol jövő nyáron, de ő már egyáltalán nem foglalkozik ezekkel a dolgokkal, amik semmit nem számítanak.

Még mindig James: pályafutása 59. tripla-dupláját szerezte ma hajnalban, amivel beérte az örökranglista hatodik helyén Larry Birdöt.

A Brooklyn Nets egyelőre nem tudja, hogy mikor fog pályára lépni a csere útján megszerzett Jahlil Okafor. Az érintett Alex Ladibou-nak (nba.com) azt nyilatkozta, hogy a Nets ismeri az erősségeit és a gyengeségeit is, és minden nap közösen edz a csapattal, hogy fejlődhessen - megmondták neki, hogy min kell dolgoznia, ő pedig teljes mértékben odateszi magát, hogy megfeleljen új kenyéradójának. Azt is hozzátette Okafor, hogy egyelőre a sebességet szokja, főleg hogy nem sokszor látott ebben az idényben pályát. Olyan, mintha újra draftolták volna - költöttek rá, ami miatt úgy érzi, kell a Brooklynnak, és emiatt a csapat részének érzi magát.

A Dallas Mavericks veterán ikonja, Dirk Nowitzki Eddie Sefkónak (Dallas Morning News) azt mondta tegnap, hogy még nem jelenti ki 100%-osan biztosra, de úgy néz ki, hogy a következő szezonban is folytatja pályafutását. Egyelőre jól érzi magát, az összes meccsen pályára tudott lépni, és nagy dolog lenne, ha 39 évesen végig tudná játszani a teljes idényt. Majd a szezon végén megnézi, milyen állapotban van a teste, de jelenleg minden rendben. Dirk arról is beszélt, hogy bár draftoltak egy egészen kiváló újoncot Dennis Smith Jr. személyében, tudta, hogy újjá fognak épülni, ennek tudatában hosszabbított. Azért írt alá két évre, hogy átsegítse ezen az időszakon a franchise-t - tudta, hogy nem lesznek 10 meccsel 50% fölött. Úgy érezték, hogy talán lehet egy halvány esélyük a rájátszásra, ami most is van, mert eddig az övék volt a legnehezebb sorsolás. Ki akarja tölteni a szerződését, ha jól érzi magát, és nem lesz olyan visszaesés az állapotában, mint tavaly, mikor két hónapot ki kellett hagynia.

A Milwaukee Bucks játékosa, Mirza Teletovic határozatlan ideig nem játszik, miután mindkét tüdejére tüdőembóliás - a hét elején nem megszokott fáradtságra panaszkodott a bosnyák játékos, ezt követően konzultált a csapat orvosaival. 10 napig csak pihen Teletovic, utána kezdik el a rehabját, de egyelőre egyáltalán nem tudni, hogy mikor térhet vissza. Ugyanez a témakör: a New York Knicks sztárja, Kristaps Porzingis ma hajnalban, a Brooklyn Nets ellen térdsérülést szenvedett. Az érintett annyit mondott a meccs után, hogy elővigyázatosságból nem játszott utána, de érezte is, hogy nem elég erős a térde, kicsit fájt is neki, nem kockáztattak - nem tudnak még semmi pontosat, de reményei szerint semmi komoly nincs a dologban.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus