Hírmorzsák 2018-01-19 (21:15)

Kemba Walkert elcserélné a Hornets - Batum, Howard, MKG és Marvin Williams is eladósorba került, csak irántuk nincs érdeklődés. Rudy Gobert és D'Angelo Russell is visszatérnek ma éjszaka, Antetokounmpo és Brogdon viszont nem játszanak holnap a Bucksnál. Jordan Bell 2 hetet hagy ki a bokasérülése miatt, Jon Leuer a teljes szezont. Kanter szeretne a Knickstől visszavonulni. Új játékos a Celticsnél. Embiid továbblépett Rihannán.

A nap hírét Adrian Wojnarowski (ESPN) szolgáltatta, aki a délután folyamán jelentette, hogy a Charlotte Hornets elérhetővé tette Kemba Walkert - arra bátorítják a többi együttest, hogy tegyenek az irányítóért ajánlatot. A hírek szerint Walkerrel együtt ki akarnak pucolni legalább egy rossz szerződést is, és a játékmesterük elcserélésével elkezdenék a teljes újjáépülést - Walker még jövőre is csak 12 millió dollárt keres. Wojnarowski úgy tudja, hogy a Hornets korábban már elérhetővé tette Nicolas Batumot, Dwight Howardot, Marvin Williamst és Michael Kidd-Gilchristet, de értük nagyon kicsi volt a kereslet.

Van ma is sérült/visszatérő blokkunk, méghozzá elég nagy. A Utah Jazznél Rudy Gobert 15 mérkőzésnyi hiányzás után tér vissza ma éjszaka térdsérülését követően. A Brooklyn Netsnél D'Angelo Russell 33 találkozót hagyott ki, de ő is játszik ma éjszaka. A Golden State Warriors magasembere, Jordan Bell legalább két hetet kihagy amiatt a bokasérülés miatt, amit a Chicago Bulls elleni találkozó első játékában szedett össze. A Detroit Pistonsnál pedig Jon Leuer bal bokáját meg is kell műteni, ő befejezte ezzel a szezont. Az a holnapi naphoz tartozik, hogy a Milwaukee Bucksnál Giannis Antetokounmpo és Malcolm Brogdon sem lépnek majd pályára a Philadelphia Sixers ellen - előbbinek a jobb térdével vannak gondok, utóbbi viszont egy nem tisztázott egyéni ok miatt nem lesz jelen.

A New York Knicks magasembere, Enes Kanter Ian Begley-nek (ESPN) adott hosszabb interjút, amiben elmondta, hogy többek között azért érzi jól magát New Yorkban, mert rengeteg a török ember és a török hely - ezek nagyon hiányoztak neki korábban, mert Utah-ban egyetlen ilyen hely sem volt, Oklahoma City-ben egy, New York azonban tele van olyan étteremmel, ahol honfitársaival találkozhat, török ételt ehet. Kanter azt is hozzátette, hogy mielőtt a Knickshez érkezett volna, mindenki azt mondta, hogy milyen gyenge a csapat, évek óta nem jutottak PO-ba, éppen GM-et cserélnek, sok a problémájuk, de miután ide cserélték, azonnal látta, hogy sokáig szeretne maradni, mert nagyon kedvesen fogadták. Nagyjából a második Knicksnél töltött hónapjában gondolta azt először, hogy ebből a csapatból akar visszavonulni. Megkérdezték tőle, hogy nem korai-e ez még, amire azt mondta, hogy nem, mert tudja, hogy New Yorkban akar maradni, szeret a Madison Square Gardenben, híres emberek előtt játszani.

A Boston Celtics 10 napos szerződést ad Jarell Eddie-nek - a triplaspecialista játékos ebben az idényben 17.2 pontot, 4.1 pattanót és 1.7 gólpasszt átlagolt eddig a G-Ligában, és 50% fölötti hármasmutatója van.

A végére Joel Embiid maradt, akitől megkérdezték, hogy most, hogy All-Star lett, mi lesz Rihannával - mint ismert, a Philadelphia Sixers centere pár éve randira akarta hívni az énekesnőt, aki azt mondta neki, hogy majd ha All-Star lesz, akkor beszélhetnek a dologról. Embiid azt válaszolta erre, hogy akkoriban visszautasították, nem érzi úgy, hogy vissza kellene térnie Rihannához. Elég sok szép nő van még, saját magáról is úgy tartja, hogy gyönyörűen néz ki, úgyhogy tovább kell lépnie.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus