Hírmorzsák 2018-03-29 (12:45)

LeBron magára szavazna az MVP választáson. Wade szerint James minden idők egyik, ha nem a legjobb játékosa - ő Michael Jordant favorizálja, de a két legjobban ott van barátja. LeBron beérte Jordan 866 meccses rekordját. Kemba Walker a Hornets történetének legeredményesebb játékosa lett. Karl-Anthony Towns klubcsúcsot döntött. Embiid kórházba került, miután összefejelt Markelle Fultz-cal. Lonzo Ball nem aggódik újabb térdsérülése miatt. Marvin Bagley III is bejelentkezett a draftra.

A mai morzsát LeBron Jamesszel indítjuk, miután hozzá tartozik az egyik napi statisztika. Arról a reggel folyamán írtunk már, hogy zsinórban 866. mérkőzését játszotta, amin elért legalább 10 pontig, ezzel beállította Michael Jordan csúcsát - utoljára 2007. január 5-én, a Milwaukee Bucks ellen nem jutott el 10 egységig James.

Szintén említést tettünk arról, hogy a Charlotte Hornets irányítója, Kemba Walker a franchise történetének legjobb pontszerzője lett (9841), miután megelőzte Dell Curry-t a házi pontlistán. Walker azt mondta a ma hajnali, Cavs elleni összecsapást követően, hogy azért is annyira különleges neki ez a dolog, mert rengeteg kritikát kapott és sokan kételkedtek benne karrierje során, most azonban bebizonyíthatta ezeknek az embereknek, hogy tévedtek vele kapcsolatban.

A Minnesota Timberwolves centere, Karl-Anthony Towns is a figyelem középpontjába került, miután 56 pontos klubrekordot dobott a hajnal folyamán az Atlanta Hawksnak. Towns a mérkőzés után azt nyilatkozta, hogy egyszerűen azt vette észre, hogy egyre többet kerül hozzá a labda, ezt pedig jelnek vette, hogy dobhat nyugodtan. Folyamatosan mondták neki, hogy még 8, még 6 pontot kell dobnia az 50-ig - ő nem igazán figyelt erre meccs közben, csak nyerni akart.

Térjünk vissza LeBronhoz, tegnap ugyanis Tim Reynoldsnak (Associated Press) azt nyilatkozta a Cavs ikonja, hogy ő magára szavazna az MVP választáson - nézve azt, amin keresztül mentek ebben az idényben, amennyi sérültjük volt, ahány játékoscsere történt, és mégis tudják tartani a szintet, emiatt választaná magát. James azt is hozzátette, hogy szeretné megváltoztatni azt a nézőpontot, ahogyan egy 15. profi szezonjában járó kosarasra tekintenek, és olyan dolgokat akar véghezvinni, amiket korábban senki

Jó barátja, a Miami Heat legendája, Dwyane Wade a tegnap hajnali, egymás elleni mérkőzés után azt mondta, hogy James az egyik, ha nem a legjobb játékos a liga történetében. Wade szerint lehet ezen vitatkozni - ő inkább Michael Jordant favorizálja, de így is el lehet mondani, hogy LeBron minden idők két legjobbja között van, és az egyikük ellen játszhat. Mindig nagyon várja az egymás elleni küzdelmet, és borzasztóan szeretne nyerni.

Arról is volt szó ma reggel, hogy Markelle Fultz és Joel Embiid összefejeltek, Lonzo Ballnak pedig a bal térdével voltak gondok. A Philadelphia Sixers centerét agyrázkódás gyanújával vizsgálták, de nem volt agyrázkódása, ennek ellenére kórházba került további kivizsgálásra. A Los Angeles Lakers irányítója annyit mondott a Dallas Mavericks elleni győzelem után, hogy egyáltalán nem aggódik, mert volt már korábban ilyen sérülése, és szerinte nem kell majd sokat kihagynia - ma lesznek meg az MRI eredményei, akkor lehet többet tudni arról, mennyit kell kihagynia, ha kell.

A végére pedig megint a draft maradt: a Duke sztárja, Marvin Bagley III is bejelentkezett az idei börzére - Top5-be, de sok helyen Top3-ba várják.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus