Hírmorzsák 2018-04-05 (14:00)

Tyronn Lue ma éjszaka visszatér a Cavs kispadjára. A Raptors franchise-rekordot állított be győzelmekben. A Bucks is bent van a PO-ban. A Toronto nem nagyon örült, hogy Lowry a helyszínen nézte meg a Villanova bajnoki címét - az irányító szerint ennek nem volt köze a Cavs elleni gyengébb játékához. Lillard valószínűleg nem játszik ma este a Rockets ellen (boka). JJ Barea befejezte az idényt (hasfalhúzódás). A Warriors többéves szerződésről tárgyal Quinn Cookkal. Danny Green szerint mindenben támogatják Kawhi Leonardot, a játékosok közül senkinek nincs baja a sztárral. Az ESPN lekeverte Josh Hart potenciális meccsnyerő ziccerét.

A Cleveland Cavaliers vezetőedzője, Tyronn Lue ma éjszaka, a Washington Wizards ellen tér vissza a csapat kispadjára, miután pár hétre "eltávra" ment - Larry Drew irányítása alatt 9-1-et mentek az ohióiak egy decemberi mérkőzést is beleszámítva, amin szintén hiányzott Lue.

A napi statisztika a Toronto Raptorsé, amely a Boston Celtics legyőzésével 56. sikerét aratta ebben az idényben, ezzel beállította a franchise-rekordot. A Milwaukee Bucks is bent van a játszásban, miután a Detroit Pistons ma hajnalban kikapott a Philadelphia Sixerstől.

Ha már a Raptors, akkor itt lehet megemlíteni, hogy Josh Lewenberg (TSN) értesülései szerint a klub nem nagyon örült, hogy Kyle Lowry hétfőn San Antonióba utazott, hogy a helyszínen nézhesse meg egykori egyeteme, a Villanova újabb bajnoki címét. Utána nem is ment az irányítónak a Cleveland Cavaliers ellen, de saját elmondása szerint ennek semmi köze nem volt a texasi kiruccanásához - időben visszaért, nem hagyott ki semmilyen csapateseményt, egyszerűen nem mentek be a dobásai, ennyi történt.

A Portland TrailBlazers sztárja, Damian Lillard még a Dallas Mavericks ellen szenvedett bokasérülést - állapota day-to-day, bármelyik nap visszatérhet, de a hírek szerint ma éjszaka, a Houston Rockets ellen nem fog játszani. Lillard egyébként annyit mondott, hogy pályára akar lépni, de itt van a nyakukon a rájátszás, okosnak kell lennie. A Dallasnál JJ Barea befejezte a szezont egy hasfalhúzódás miatt, amit az Orlando Magic elleni találkozón "szedett össze".

Chris Haynes (ESPN) jelentette, hogy a Golden State Warriors és Quinn Cook komoly tárgyalásokat folytatnak egy többéves szerződésről. Szintén egy szerződéshez köthető hír: Kelly Olynyk ma hajnalban átlépte az 1700 játszott percet, így 1 millió dollár bónuszhoz jutott - Erik Spoelstra vezetőedző poénkodott is vele, hogy innentől mindent a kanadai magasember áll.

A San Antonio Spurs dobóhátvédje, Danny Green az In The Zone with Chris Broussard podcastben elmondta, hogy a csapatból senkinek sincs problémája Kawhi Leonarddal. A vezetőség helyében nem tud nyilatkozni, nem is tudja pontosan, most hogyan állnak a dolgok, bár szerinte a menedzsment sem haragszik Leonardra. Abban azonban biztos, hogy a keretben senki nincs, akinek gondja lenne Leonarddal, és bármin is kell keresztül mennie, ők támogatják.

A végére pedig az ESPN maradt, amely a ma hajnali Spurs-Lakers végén pont akkor vágott be egy reklámot, amikor Josh Hart a győzelmet jelentő kosarat dobhatta volna a rendes játékidő végén - az esetet ezen a linken megnézhetitek!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus