Hírmorzsák 2018-04-15 (21:30)

Embiid kihagyja a Heat elleni második meccset is. Popovich szerint továbbra is Leonardot meg a "bandáját" kell arról kérdezni a visszatéréséről. Embiid Mo Bambával dolgozott a héten. A Hornets engedélyt kapott, hogy leüljön tárgyalni Ettore Messinával. A Knicks a négy legesélyesebb edzőjelöltjével lebeszélte az első körös interjúkat - MWP és Mike Woodson is bejelentkezett, hogy szívesen irányítaná a csapatot. Hood kezd a Cavsnél, Korver perclimiten lábfejsérülése miatt.

A Philadelphia Sixers centere, Joel Embiid átesett az agyrázkódás-protokollon, de a csapat tájékoztatása alapján nem játszik holnap este a Miami Heat elleni második találkozón sem. Maga az érintett a hír előtt még azt nyilatkozta Ramona Shelburne-nek (ESPN), hogy ha rajta múlt volna, már az első összecsapáson is pályára lép, de ha nem kap engedélyt az orvosoktól és a klubtól, akkor nem tud mit tenni. Szerinte jól halad a felépülése - úgy tűnik, a Sixers kicsit sem akarja elsietni visszatérését.

Szintén Embiidhez kapcsolódik, hogy az idei draft elejébe várt Mo Bamba Embiiddel edzett a héten, ott volt a Sixers Heat elleni első meccsén is - együtt is videóztak, és a Texas Egyetemről érkező center szerint sok titkot elárult neki Embiid. Bamba egyébként idén 12.9 pontot, 10.5 pattanót és 3.7 blokkot átlagolt az NCAA-ben.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy a Charlotte Hornets engedélyt kapott a San Antonio Spurstől, hogy leüljön interjúzni Gregg Popovich segédedzőjével, Ettore Messinával. A Hornets új GM-je, Mitch Kupchak dolgozott már együtt az olasz szakvezetővel, aki a Los Angeles Lakersnél Mike Brown segédje volt egykor.

Ha már Spurs: Popovich-nak kezd elege lenni a Kawhi Leonardot érintő kérdésekből, és ma hajnalban annyit mondott a kiscsatár esetleges visszatérésével kapcsolatban, hogy őt és a "körét" kell megkérdezni erről.

A Cleveland Cavaliersnél megvan az első mérkőzésre a kezdő: Rodney Hood kezd kettes poszton, Kyle Korvernek pedig kisebb lábfejsérülése van, ezért a padról érkezik, és perclimiten is lesz.

Szintén Wojnarowski hozta a hírt, hogy a New York Knicks David Fizdale mellett Mark Jacksonnal, Jerry Stackhouse-zal és David Blatt-tel is lebeszélt egy-egy meetinget - az első három érintettel a következő héten interjúznak, és ezt a négy trénert tartják a legesélyesebbnek arra, hogy valamelyikük átvegye Jeff Hornacek megüresedő helyét.

Közben Metta World Peace twitteren jelezte, hogy nagyon szívesen lenne a Knicks vezetőedzője - nem valószínű, hogy benne gondolkodnak Steve Millsék. Nem MWP volt az egyetlen, aki bejelentkezett, a New York korábbi trénere, Mike Woodson Marc Bermannek (New York Post) nyilatkozta azt, hogy reményei szerint visszatérhet az együtteshez. Woodson azt mondta, hogy szeretné befejezni, amit elkezdett, és azt szeretné, ha a csapat is így gondolkodna, és azt akarnák, ha visszatérne a kispadra. Ian Begley (ESPN) úgy tudja, a Los Angeles Clipperstől meg is kapta a Knicks az engedélyt, Woodsonnal is leülnek majd tárgyalni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus