Hírmorzsák 2018-04-30 (21:00)

Antetokounmpo szerint Jabari Parker nem megy sehova, marad a Bucknál. Jason Terry szeretne jövőre is az NBA-ben játszani. Wes Matthews lehívta jövő évi játékosopcióját. Tyler Johnson hüvelykujját megműtötték. A Lakersnél távozott az analytics részleg vezetője.

A Milwaukee Bucksnál az új vezetőedző megtalálása mellett Jabari Parker sorsának eldöntése lesz a legfőbb feladat. A gárda sztárját, Giannis Antetokounmpót kérdezték erről, aki egy mosollyal a száján annyi mondott, hogy Jabari nem megy sehova, marad a Bucksnál, és készen fog állni a következő szezonra.

A Bucks hátvédje, Jason Terry azt mondta, hogy szeretne még egy évet játszani, és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy Milwaukee-ban még egy idényre szerződtessék. Két éve van már a csapatnál, szeretné látni az eddig elvégzett munka gyümölcsét, mert tudja, mekkora lehetőségek vannak a keretben, és tudja, merre halad a klub. Idén is előreléptek egyet a jó irányba, még ha nem is sikerült elérniük azt a célt, amit kitűztek maguk elé.

A Miami Heatnél Tyler Johnson bal hüvelykujját megműtötték - most hat hétig sínben lesz, aztán elkezdheti a rehabot, és az edzőtáborra teljesen fel fog épülni.

Nincs meglepetés: a Dallas Mavericksnél Wesley Matthews lehívta 18.6 millió dolláros játékosopcióját a következő idényre.

A Los Angeles Lakersnél az Analytics részleg vezetője, Jason Rosenfeld távozott - októberben nevezték ki, korábban dolgozott a Charlotte Hornetsnél, és most az MLB-ben folytatja.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus