Hírmorzsák 2018-06-02 (23:15)

Kevin Love nem kap eltiltást. Tristan Thompson Flagrant 2-jét Flagrant 1-re "minősítették vissza", 25.000 dolláros büntetést kapott. Klay Thompson bokáját kezelik, elvileg játszik a második meccsen, Iguodala valószínűleg nem. Patrick Beverley újra teljes értékű edzést végezhet. Jason Kidd és a Michigan Egyetem vezetőedzője is interjúzik a Pistonsszal, amely menesztette Jeff Bowert. Royal Ivey segédedző lett a Knicksnél, Charles Lee Milwaukee-ban folytatja. Bryan Colangelo ideje valószínűleg lejárt a Sixersnél. OJ Mayo a nyáron visszatérhet az NBA-be.

A Cleveland Cavaliers két magasembere közül Kevin Love nem kap eltiltást a második meccsről - az első találkozón bement a pályára Tristan Thompson és Draymond Green balhéjánál, amely automatikus 1 meccses büntetést jelentene, de mivel Thompson kiállítását reklamálta, a konkrét dulakodásnál pedig már visszaült a padra, ezért nem tiltja el a liga a következő találkozóról. Thompson Shaun Livingstonon ütött Flagrant 2-jét Flagrant 1-re visszaminősítette a liga, de 25.000 dollárt kénytelen lesz befizetni büntetésként, mert a kiállítása után nem hagyta el időben és a megfelelő módon a pályát, és nekidobta Green arcának a labdát.

A Golden State Warriorsnél a sérülések a téma jelenleg. Klay Thompson bokáját kezelik, de a jelenlegi tervek szerint játszani fog a második összecsapáson. Andre Iguodala játéka kétséges a következő találkozóra is, de továbbra is nagyobb az esélye annak, hogy nem lép pályára, mint annak, hogy igen. Ugyanez a témakör: a Los Angeles Clippers hátvédje, Patrick Beverley újra teljes értékű edzést végezhet, zöld utat kapott erre az orvosoktól - még november végén műtötték meg.

A Detroit Pistonsnál Jeff Bower GM-et is menesztették - ő még a Stan Van Gundy-korszakból "maradt" az autóvárosiaknál, de neki is megköszönték a munkát. A Pistons vezetőedzői posztjával kapcsolatban felmerült két új név. Az egyik Jason Kiddé, akit januárban rúgtak ki a Milwaukee Buckstól, a másik pedig John Beileiné, aki 2007 óta a Michigan Egyetem vezetőedzője, és kétszer jutott be a Final Fourba csapatával.

Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint a Philadelphia Sixers tulajdonosi köre beszélt Bryan Colangelóval a twitterbotrányáról és arról, hogy lehet, hogy a felesége áll az egész mögött. Wojnarowski úgy tudja, hogy a Sixers tulajdonosai nem sok különbséget látnak abban, ha Colangelo írta ki a kompromittáló dolgokat twitterre vagy valamelyik hozzátartozója, és attól tartanak, hogy mind a klubon belül, mind azon kívül olyan mértékben romlott a szakvezető megítélése, hogy nagyon nehéz elképzelni, hogy a posztján maradhat.

Keith Smith (RealGM) értesülései szerint OJ Mayót több játékosmegfigyelő is látta Puerto Ricóban, és állítólag egészen jó formában van a dobóhátvéd, jó esély van rá, hogy valaki megpróbálja majd leigazolni az NBA csapatok közül is. Mayo a 2016-os off-szezonban kapott egy 2 éves eltiltást a liga drogellenes szabályainak sokadik megsértése miatt.

A végére pedig két hír segédedzőkről: Royal Ivey a New York Knicksnél folytatja, a Milwaukee Bucksnál pedig Charles Lee ül le a kispadra - utóbbi az Atlanta Hawksnál is Mike Budenholzer segédje volt már.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus