Hírmorzsák 2018-06-16 (20:45)

Lonzo Ballt cseréli a Lakers, ha valakit mozdítani kell LeBron Jamesért? A Suns gondolkodik, hogy felajánlja az 1/1-et Kawhi Leonardért. Gregg Popovich csak 2019-ig edzősködik az NBA-ben? Jimmy Butler nagyon elégedetlen volt Andrew Wiggins munkamoráljával és védekezésével. Joffrey Lauvergne kilép szerződéséből. A Memphis erősen fontolóra veszi Michael Porter Jr. ledraftolását.

Chris Haynes (ESPN) értesülései szerint amennyiben a Los Angeles Lakersnek cserélnie kell LeBron James megszerzéséért, akkor gyakorlatilag biztos, hogy Lonzo Ball fog távozni a fiatal magból.

Természetesen jönnek a hírek Kawhi Leonard felöl is. A The Ringer információi szerint a Philadelphia Sixers, a Boston Celtics, a Los Angeles Clippers és a Los Angeles Lakers lesz az a négy fő csapat, amelyik megpróbál majd cserélni a San Antonio Spurs kiscsatáráért. Kevin O'Connor (The Ringer) hozzátette, hogy forrásai szerint a Phoenix Suns el fog gondolkodni azon, hogy felajánlják az 1/1-et Leonardért.

A Spurs vezetőedzőjéről, Gregg Popovich-ról a napokban megírtuk már, hogy kevesen gondolják úgy a környezetében, hogy a 2020-as tokiói olimpia után is edzősködni fog még. Akkor arról is szó volt, de most újra előkerült: az is felmerült, hogy a trénerlegenda már a 2019/20-as idényben sem irányítja a San Antonióit, hanem inkább járja majd szezon közben a ligát, utazgat, és készül a válogatottal kapcsolatos teendőire.

Az is a Spurshöz tartozik, hogy a San Antonio Express News úgy tudja, hogy Joffrey Lauvergne nem fogja lehívni 1.6 millió dolláros játékosopcióját a következő évre. A hírek szerint a francia magasember ennél többet akar keresni, és az is elképzelhető, hogy visszatér Európába, ha valami érdekes ajánlatot kap az öreg kontinensről.

Sean Deveney (Sporting News) értesülései szerint a Minnesota Timberwolvesnál sem alakulnak jól a dolgok: Jimmy Butlernek, ahogy Tom Thibodeau-nak is, komoly problémája volt Andrew Wigginsszel, leginkább a munkamoráljával és a védekezésével. Deveney úgy tudja, hogy Butler bizonytalan Wigginsszel kapcsolatban, márpedig ez hatással lehet arra is, hogy marad-e az együttesnél - jövő nyáron szabadon igazolhat bárhova.

A végére pedig egy drafhír maradt: Sam Amick (USA Today) jelentette, hogy a Memphis Grizzlies komolyan gondolkodik azon, hogy az 1/4-nél ledraftolja Michael Porter Jr.-t.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus