Hírmorzsák 2018-06-17 (22:15)

Kawhi Leonardért nem adja a Suns az 1/1-et. A Spurs megpróbálja elcserélni Pau Gasolt. Shaq szerint LeBron Jamesnek nem kellene a gyűrűket hajszolnia innentől, már most is legenda. Új segédedző a Knicksnél és a Jazznél. Green Room-lista a draftra. JJ Hicksont letartóztatták fegyveres rablás miatt. Zach Randolph testvérét lelőtték.

Arról volt szó tegnap este, hogy a Phoenix Suns gondolkodik azon, hogy odaadja az 1/1-et Kawhi Leonardért, de Scott Bordow (Arizona Republic) úgy tudja, hogy ez a hír nem igaz - a legtöbbet érő portékáját nem fogja odaadni az arizonai alakulat egy olyan játékosért, aki lehet, hogy csak egy évig van a klubnál, hiszen jövő nyáron szabadügynök lesz.

A San Antonio Express-News úgy tudja, hogy a San Antonio Spurs meg fogja próbálni elcserélni Pau Gasolt a nyár folyamán - a spanyol center jövőre 16 millió dollárt keres, és ez csak a második éve lesz a tavaly nyáron aláírt 3 éves kontraktusból.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy Kaleb Canales a Dallas Maverickstől a New York Knickshez kerül, David Fizdale segédedzője lesz - 2013 óta volt a texasiaknál, előtte 2012-ben volt a Portland TrailBlazers ideiglenes vezetőedzője is.

Még egy edző hír: a görög SDNA lap szerint Fotis Katsikaris a Utah Jazz segédedzője lesz - ő Rosco Allen trénere volt az előző szezonban a spanyol Iberostar Tenerifénél.

Shaquille O'Neal egy draft előtti rendezvényen LeBron Jamesről beszélt. Shaq elmondása szerint az volt a baja pályafutása vége felé, hogy állandóan a gyűrűket hajhászta - megpróbálta mindenkinek befogni a száját, mert azt mondták három bajnoki cím után, hogy nem tud egy negyediket nyerni, utána azt, hogy az ötödiket, úgyhogy folyamatosan ez próbálta elérni a Phoenix Sunsnál, a Cleveland Cavaliersnél és a Boston Celticsnél is. Valaki mondta neki még régebben, hogy az ő könyve már kész van - adhat még hozzá lábjegyzeteket, de a lényegi részt már letudta, ő pedig most ugyanezt mondaná LeBronnak: ne hajszolja a gyűrűket, ne akarja görcsösen a 4-5-6. bajnoki címet. O'Neal szerint James már így is legenda, aki legendákat hagyott le, és olyan szintre jutott, hogy arról beszélnek, ő vagy Michael Jordan minden idők legjobbja.

Az egy nem túl meglepő hír, de azért ejtsünk szót erről is: mivel Luka Doncic a Real Madriddal a spanyol bajnoki döntőt játssza a jövő héten, ezért nem lesz ott a lottery-be várható játékosoknak fenntartott "Green Roomban", csak egyetemi kosarasok lesznek meghívva. Az eddig ismert névsor: Deandre Ayton, Marvin Bagley III, Jaren Jackson Jr., Mo Bamba, Collin Sexton, Trae Young, Wendell Carter Jr., Michael Porter Jr., Mikal Bridges, Shai Gilgeous-Alexander, Miles Bridges, Kevin Knox, Robert Williams, Lonnie Walker, Donte DiVincenzo, Zhaire Smith, Jerome Robinson, Chandler Hutchison és Aaron Holiday.

A végére pedig két nem a ligához köthető hír. Egyrészt a korábban az NBA-ben játszó JJ Hicksont letartóztatták, fegyveres rablással vádolják - állítólag egy késsel akart lopni egy házból, ahonnan több személyes tárgy is eltűnt, és egy személy megsérült. Másrészt pedig Zach Randolph testvérét, Roger Randolph-ot lelőtték Indianában - a hírek szerint nem egy véletlen baleset volt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus