Hírmorzsák 2018-08-02 (21:45)

Joel Embiidet nem érdekelte, kit szerez vagy nem szerez meg a Sixers - ő jobb akar lenni minden játékosnál, akit szóba hoztak a Phillyvel, ha nem jobb játékos már most is. Isaiah Thomas azért igazolt a Nuggetshez, mert bízik Michael Malone-ban, és mert önmaga lehet Denverben. Enes Kanter a Spongyabobból és a Jersey Shore-ból tanult meg angolul. Vanessa Bryant cáfolta, hogy Kobe Bryant visszatérne. Némi pontosítás a Rockets-Mavs cseréhez. Új játékos Dallasban és Torontóban. A Jazz még mindig tárgyal a Darüssafakával Stanton Kiddről.

A Philadelphia Sixers centere, Joel Embiid Michael Lee-nek (The Vertical, Yahoo Sports) elmondta, hogy amikor véget ért a szezon, sokat beszéltek arról, hogy majd kit szerezhet meg az együttes, de ő nem foglalkozott ezzel, mert jobb akar lenni náluk - azoknál, akiket többször is szóba hoztak a Sixersszel (LeBron James, Kawhi Leonard voltak leginkább terítéken), ha már nem jobb most is náluk. Ő ezt az üzenetet közvetítette az off-szezon előtt, amelyben végre egészséges, és azt csinálhatja, amit szeretne - úgy és arra edzhet, ahogyan és amire akar.

Azt is elmondta Embiid, hogy szerinte volt esélyük James leigazolására, de ő mindig is játékosnak tartotta magát, nem akart soha belefolyni ezekbe az ügyekbe, amik a vezetőség feladatai. Úgy érezte, hogy nincs szüksége LeBronnak rá ahhoz, hogy meghozza a döntését. Most is nagyszerű keretük van, sokakat megtartottak, tavaly 52 meccset nyertek az alapszakaszban, idén pedig még többet várnak Wilson Chandler megszerzésével és azzal, hogy Markelle Fultz végre egészséges, így önmaga lehet.

A török Darüssafaka nem igazán örülhet mostanában az NBA-nek. Egyrészt Jordan Loyd kilépett szerződéséből (állítólag megegyeztek a közös szerződésbontásban, azt nem tudni, mennyiért), és a Toronto Raptors two-way szerződést fog adni Loydnak a Sportando információi szerint. A hátvédnek jó éve volt az izraeli Hapoel Holonnál, és idén nyáron igazolt a törökökhöz, de nem maradt sokáig. Másrészt a Utah Jazz is tárgyal a Darüssafakával, hogy engedjék el Stanton Kiddet, akinek van még egy éve szerződéséből, és nincs benne NBA kilépési lehetőség - ők is two-way megállapodást kötnének a játékossal.

A Dallas Mavericks meghívót adott edzőtáborába Donte Ingramnek.

Ma délben írtunk arról, hogy a Houston Rockets a Dallas Maverickshez cserélte Chinanu Onuakut, viszont nem a Mavs adott készpénzt, hanem a Rockets a Dallasnak.

A Denver Nuggets új irányítója, Isaiah Thomas még a múlt héten mondta el, hogy azért igazolt a coloradói alakulathoz, mert bízik Michael Malone-ban - a tréner még a Sacramento Kings vezetőedzőjeként Thomas első mestere volt a ligában. IT elmondta, hogy olyan helyre akart kerülni, ahol hagyják, hogy önmaga legyen, és Malone volt az egyik első ember, aki azért szerette, amilyen, és hagyta, hogy szabadon játsszon - szerinte ugyanezt engedni fogja most a Nuggetsnél is. Úgy érzi, mindig hátrányban lesz a 175 centije miatt, de nem sok olyan játékos jutott el egyáltalán az NBA-be, aki hozzá hasonló ilyen szempontból. Minden évben meg kell küzdenie ezzel az előítélettel, és nem is tartja jónak, hogy állandóan rá kell cáfolnia a kételkedőkre, de ez van, erről szól a karrierje

A New York Knicks centere, Enes Kanter arról beszélt nemrég, hogy hogyan tanult meg angolul. A török magasember azt mondta, hogy a középiskolában nem kosarazhatott, úgyhogy két műsort nézett a TV-ben egyfolytában: egyrészt Spongyabobot, másrészt Jersey Shore-t, mert az utcai nyelvet kellett megtanulnia, nem a normális angolt.

A végére pedig Vanessa Bryant, Kobe Bryant felesége maradt. Shaquille O'Neal nemrég azzal viccelődött a TMZ Sportsnak, hogy Kobe visszatér, ami egyértelmű poén volt, páran azonban komolyan vették a centerlegenda szavait. Vanessa az egyik instagrampostja alá megkapta a kérdést, hogy akkor tényleg visszatér-e Kobe, amire egy viszonylag hosszú választ írt a hölgy: Bryant nem tér vissza, nem akar újra játszani, és élvezik az együtt töltött időt, ami most úgy telik, hogy közben a szezon menetrendje nem húzza keresztbe a születésnapokat, nyaralásokat és a többi különleges eseményt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus