Hírmorzsák 2018-08-02 (12:00)

Draymond Green szerint pontatlanok a híresztelések, amik a Tristan Thompsonnal történő kakaskodásáról napvilágot láttak - beszólt a clevelandi drukkereknek is. Cserélt a Mavs és a Rockets. Carmelo Anthony lekerült a szabadlistáról, oda igazol, ahova akar. Brandon Jenningset menesztette a Bucks. Új játékos a Mavsnél és a Jazznél. LeBron 114, mérkőzésen viselt cipőjét meg lehet vásárolni. Michael Porter Jr. 2k-val keresi a kenyerét. Derrick Rose ösztöndíjat alapított.

Volt egy csere este: a Houston Rockets a Dallas Maverickshez cserélte Chinanu Onuakut készpénzért és egy 2020-as második körös pickért cserébe - a centernek 1.5 milliós garantált szerződése van a most következő idényre.

Szintén a Rocketshez kapcsolható, hogy Carmelo Anthony lekerült a szabadlistáról, így most már oda igazolhat, ahova akar - hivatalosan még nem írt alá Houstonba, de nyílt titokként kezelik az utóbbi pár napban, hogy a texasiaknál folytatja.

Volt három kisebb rostermozgás még. A Dallas leigazolta Codi Miller-McIntyre-t - a 2016-os drafton nem kelt el, az előző idényt pedig az orosz Parma Basket Permnél töltötte, ahol a VTB Liga All-Starjának választották, és az idény végén bekerültek az említésre méltók közé. A Utah Jazz two-way megállapodást kötött Tyler Cavanaugh-val - ő tavaly az Atlanta Hawksnál 39 találkozón szerepelt. A Milwaukee Bucks pedig kitette keretéből Brandon Jenningst, aki így újfent szabadügynök.

Tegnap reggel olvashattatok arról, hogy Tristan Thompson bemosott egyet Draymond Greennek az ESPY gála utáni partin, majd este további részletekről is írtunk. "Megszólalt" az eset egyik főszereplője, Green, aki instagramon annyit írt, hogy nagyon élvezte az elmúlt két napban felröppenő pletykákat, de elég pontatlanok a tájékoztatások arról, mi is történt igazából. A clevelandiek még egy facebook-eseményt is létrehoztak, hogy október 13-án egy parádé keretein belül ünnepeljék Thompsont, amiért megcsapta Greent - erre annyit írt a Golden State Warriors magasembere, hogy talán ezt is törölni fogják, ha megtudják, mi az igazság, de kicsit később azt írta, hogy inkább ne töröljék, mert most úgysem lesz mit ünnepelni Clevelandben jó ideig, elfelejtette, hogy LeBron James távozott.

Ha már LeBron, akkor itt lehet megemlíteni, hogy James új I Promise iskolájának egyik legjobb része az a lobby rész, ahol 114 LeBron által meccsen viselt cipő található a falon. Ezeket a cipőket meg lehet vásárolni az UpperDeckStore.com-on 15.000 és 35.000 dollár közötti értékben - mivel a bevétel az iskola hasznát szolgálja majd, ezért a vevők neve felkerül majd egy plakettre a suliban.

A Denver Nuggets sérült újonca, Michael Porter Jr. 2k-val keresi a kenyerét - a denverieknek írt az idei drafton kiválasztott játékos, hogy pénzért játszik bárkivel élőben. Többen fel is keresték Portert, az első három ellenfelét megverte, de csak ketten fizettek neki, az egyikük elszaladt, még mielőtt MPJ elkérte volna a pénzt.

A végére pedig Derrick Rose maradt, aki The Rose Scholars néven ösztöndíjat alapított. Másod-, harmad- és negyedéves középiskolások is pályázhatnak rá, és a kiválasztott 200.000 dollárt kap majd, félévenként 25.000-et - emellett kisebb ösztöndíjakat is kiosztanak, így jön össze az összesen 400.000 dollár.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus