Hírmorzsák 2018-08-08 (11:45)

Kiszivárgott a karácsonyi menetrend - az első hét és az MLK nap párosításai ma este nyilvánosak lesznek. Az Orlando a Bullsszal és a Jazz-zel játszik Mexikóvárosban december közepén. Hivatalos a Sam Dekker-csere. Zhaire Smith lábközépcsont-törést szenvedett, a héten műtik. A Nets, a Mavs és a Pelicans Mario Chalmers iránt érdeklődik. A New Orleans Jahlil Okaforral tárgyal egy edzőtábormeghívóról. Sasha Vujacic visszatérne az NBA-be. Shelvin Mack aláírt a Memphishez. James Nunnally-t 2 évre leigazolta a Minnesota. Carmelo Anthony szóban elígérkezett a Rocketshez. Új játékos a Bucksnál. Pops Mensah-Bonsu a Wizards G-Ligás csapatának GM-je lett.

Amint arról reggel már külön is szó volt, kiszivárgott néhány mérkőzés a karácsonyi menetrendből, és a főbb napok párosításait a liga magyar idő szerint ma este 20:00-kor teszi nyilvánossá - részletek ezen a linken. Ide tartozik az az info is, hogy az Orlando Magic bejelentette, hogy december 13-án a Chicago Bullsszal, december 15-én pedig a Utah Jazz-zel fog alapszakasz mérkőzést játszani Mexikóvárosban.

Volt pár szerződtetés. Arról tegnap este szó volt már, hogy Carmelo Anthony szóban elígérkezett a Houston Rocketshez, ha Afrikából hazatér, alá is írja szerződését a texasiakkal. A Minnesota Timberwolves 2 éves szerződést kötött az elmúlt két évet a török Fenerbahcénél töltő James Nunnally-vel. A Memphis Grizzlies Shelvin Macket igazolta le 1 évre. A Milwaukee Bucks Jordan Barnettnek adott edzőtábormeghívót - nem kelt el az idei drafton, a nyári ligában pedig 6.0 pontot, 3.6 pattanót és 1.6 gólpasszt átlagolt.

A Washington Wizards G-Ligás együttese, a Capital City Go-Go a korábban az NBA-ben játszó, az elmúlt két évet a San Antonio Spurs játékosmegfigyelőjeként töltő Pops Mensah-Bonsut jelölte ki GM-jének.

Hivatalos lett a Cleveland Cavaliers és a Los Angeles Clippers cseréje Sam Dekkerről - a Clippers Vladimir Veremeenko és Renaldas Seibutis játékjogait, valamint készpénzt kapott cserébe.

A Philadelphia Sixersnél nincs új a nap alatt: első körös draftoltjuk, Zhaire Smith hétfőn lábközépcsonttörést szenvedett a bal lábában Tim Grgurich Las Vegas-i edzőtáborában. Természetesen meg fogják műteni (a beavatkozásra még a héten sor kerül), de azt nem tudni, mikor térhet vissza - a Sixersnél korábban sem siettek az ilyen jellegű sérülésekkel, lehet, hogy kihagyja a teljes szezont. Joel Embiid jelezte is twitteren, hogy meg vannak átkozva...

Jöjjön néhány pletyka. Marc J. Spears (The Undefeated, ESPN) értesülései szerint a Brooklyn Nets, a Dallas Mavericks és a New Orleans Pelicans Mario Chalmers iránt érdeklődik - gyenge számokat hozott az irányító tavaly, de állítólag most már teljesen egészséges 2016-os Achilles-szakadását követően. Scott Kushner (The Advocate) forrásai szerint a Pelicans Jahlil Okaforral tárgyal egy edzőtábor-meghívóról. Emiliano Carchia (Sportando) pedig úgy tudja, hogy Sasha Vujacic szeretne visszatérni az NBA-be - tavaly a FIAT Torino játékosa volt az olasz első osztályban.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus