Kiszivárgott az NBA karácsonyi menetrendjének egy része

Hivatalosan magyar idő szerint este 8 óra körül lesz nyilvános a liga karácsonyi és MLK-napi menetrendje, de néhány párosítás már most ismert.

Marc Stein (NY Times) jelentette, hogy értesülései szerint nem szakad meg a hagyomány, az előző három évhez hasonlóan LeBron James csapata összecsap a Warriorssal - ezúttal a Lakers látogat a Golden State-hez december 25-én. Emellett Stein úgy tudja, hogy találkozik a két keleti parti vár, a Boston és a Philly, illetve a Knicks fogadja majd a Bucksot az unikornisok csatájában. 

Chris Haynes (ESPN) szerint negyedikként a Jazz-Trail Blazers északnyugati rangadó csatlakozik a három mérkőzéshez, Tim MacMahon (ESPN) pedig úgy tudja, hogy a Houston Rockets az Oklahoma City Thundert fogadja majd.

Magyar idő szerint ma este 20:00-kor hirdeti ki az NBA hivatalosan is a legnépszerűbb napok menetrendjét, többek között a nyitó hetét, karácsonyét és a Martin Luther King napi meccseket is - arról már a múlt hétvégén olvashattatok, hogy várhatóan milyen összecsapásokkal indul majd a szezon.

A menetrend állítólag a következő lesz karácsonykor (6 órát kell hozzáadni a kiírt időpontokhoz):

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus