Hírmorzsák 2018-08-16 (10:30)

CJ McCollum szerint undorító, hogy a sztárok a Golden State-hez igazolnak. LeBron James a favorit a Bovadánál az MVP címre. Daryl Morey szerint LeBron minden idők legjobbja, nem is kis különbséggel. Andre Drummond merénylete Spencer Dinwiddie ellen. Udonis Haslem közel áll a megegyezéshez a Heattel, a Miami igazolt is egyet. Kobe Bryant 6 millió dollárból 4 év alatt 200 millió dollárt csinált. A Pelicans szezon közben akar cserélni egy wingért.

Arról már olvashattatok ma reggel, hogy a Bovadánál LeBron James a legesélyesebb az MVP cím megnyerésére - a részleteket ezen a linken megtaláljátok!

Ugyancsak Jameshez kapcsolható, hogy a Houston Rockets GM-je, Daryl Morey a The Dan Patrick Show-ban azt mondta, hogy szerinte a Golden State Warriors még a Los Angeles Lakers előtt van, de soha nem írná le LeBront, aki nála minden idők legjobb kosarasa. Morey szerint LeBron esetében az általa generált győzelmeket kell leginkább nézni és azt, hogy mekkora esélyt teremt a csapatainak a bajnoki címre, nem is kellenek az összes számai. Ha csak ezt figyeli az ember, és megnézi James egész pályafutását, akkor Morey szerint nem is kis különbséggel LeBron a valaha volt legjobb - hozzátette, hogy azt is tudja, hogy ez vitát fog generálni.

A Portland TrailBlazers dobóhátvédje, CJ McCollum podcastjében rendszeresen be-beszólt már a Golden State-nek és főleg Kevin Durantnek eddig is, és most is elmondta a kínai CCTV-nek, hogy szerinte undorító, hogy a sztárjátékosok a Warriorshoz csatlakoznak, ő sosem tenne ilyet. Feltették neki a kérdést, hogy szerinte egyre többen fogják-e ezt az utat választani, de McCollum úgy gondolja, hogy néhányan lesznek ilyenek, a legtöbben azonban túl büszkék ahhoz, hogy ilyet tegyenek. Sokan maguktól vagy a saját klubjuknál akarnak bajnokok lenni, és nem úgy, hogy az aktuális legjobbhoz igazolnak.

A Miami Heat leigazolta Marcus Lee-t - valószínűleg edzőtábor-meghívót kapott az úriember. A Heat hamarosan újabb szerződtetést jelenthet be: Tim Reynolds (Associated Press) értesülései szerint a csapat vezetői az elmúlt napokban elég konkrét beszélgetéseket folytattak Udonis Haslem képviselőivel, és nagy esély van rá, hogy a magasember 16. idényét is megkezdi majd a Heatnél - azt is hozzátette Reynolds, hogy egyelőre még nem biztos semmi.

Scott Kushner (The Advocate) forrásai szerint a New Orleans Pelicans nagyon szeretett volna egy winget igazolni a nyáron, de túl nagy volt az ár, ezért most letettek róla. Kushner úgy tudja, hogy Dell Demps GM abban bízik, hogy a szezon közben majd lemegy a swingmanek ára, és akkor tudnak majd csere útján szerezni egyet. Mint ismert, a New Orleanst szóba hozták Kent Bazemore-ral is, de azon a fronton sem indultak be igazán a tárgyalások.

A Detroit Pistons centere, Andre Drummond bevallotta a legrosszabb dolgot, amit valaha tett: egyszer hozzáragasztotta egy székhez volt csapattársát, Spencer Dinwiddie-t, és bevágta a hideg tus alá. A Brooklyn Nets irányítója azt mondta, hogy technikailag ez történt, de nem volt ez ennyire egyszerű, mint ahogy azt Drummond leírta.

A végére pedig Kobe Bryant maradt, aki anno 6 millió dollárért vásárolta be magát a BodyArmor nevű sportital gyártó cégbe 2014 márciusában, ma pedig már 200 millió dollárt ér a részesedése Darren Rovell (ESPN) információi szerint, miután a Coca Cola tegnap szintén beszállt a cégbe egy "kisebb" összeggel.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus