Hírmorzsák 2018-08-22 (16:15)

Kijött az újoncok kérdőívének végeredménye. Kobe Bryant jövőre sem játszik a BIG3-ben. Nyilvánosságra került egy kép a Nike Greek Freak 1-ról. Mike Conley szerint néha idegesítő kis piacú csapatban játszani. Lamar Odomnak 12 stroke-ja és 6 szívrohama volt, amíg kómában volt. Kenneth Faried-et letartóztatták. Új játékos Bostonban és Miamiben. A Grizzlies leszerződtette a Knicks egykori GM-jét.

Arról tegnap este olvashattatok már, hogy megvolt a szokásos Újonc Kérdőív - részletek ezen a linken.

A Memphis Grizzlies irányítója, Mike Conley Tim Bontempsnek (Washington Post) elmondta, hogy néha idegesítő, hogy kispiacú együttesnél játszik - a Memphisnél nagyon nehéz a szabadügynökökből építkezni, a draftról kénytelenek felhúzni a csapatot, ott kell úgy mozgolódni, hogy versenyképes együttest tudjanak összerakni. Más klubok nagy neveket tudnak igazolni, rengeteg jó játékos kerül egyik franchise-tól a másikhoz, de az ilyen kis piacú gárdáknál az ilyenekből általában kimaradnak.

Volt több igazolás is. A Boston Celtics PJ Doziernek adott egy two-way szerződést - ő tavaly az Oklahoma City Thundernél ugyanilyen feltételek mellett volt. A Miami Heat meghívta az edzőtáborába Jarnell Stokest - ő a 2015/16-os idény első felében már volt a floridaiaknál, 2016 februárjában cserélték a Pelicanshez, az előző szezont pedig Kínában töltötte. A Grizzlies pedig tanácsadónak szerződtette Glen Grunwaldot - ő 2006-tól kezdve több vezetőségi pozícióban is dolgozott a New York Knicksnél, 2014-től pedig a McMaster University sportigazgatója volt.

Az egykor szebb napokat is megélt Lamar Odom Kevin Hart Cold as Balls internetes sorozatában legutóbb elárulta, hogy az őt a 2015-ös kokaintúladagolása után kezelő orvosok a mai napig úgy néznek rá, mint egy két lábon járó csodára, mert 12 stroke-ja és 6 szívrohama volt, amíg kómában feküdt.

A Brooklyn Nets új magasembere, Kenneth Faried tegnap hajnalban letartóztattak illegális mennyiségű, több mint 2 uncia marihuána birtoklása miatt - két másik emberrel ült egy kocsiban Faried, amikor a közúti ellenőrzés során a rendőrök erős marihuána szagot éreztek a kocsiból, amiben az erőcsatár ült, ezután derült fény, hogy túl sok "anyag" volt a három úriembernél. 500 dollár óvadék fejében elengedték Fariedet.

Volt tegnap egy álhír, miszerint Kobe Bryant a következő idényben a BIG3-ben fog játszani, de Molly Carter, a Kobe Inc. vezető marketingese elmondta, hogy ez egyáltalán nem igaz, Kobe nem játszik Ice Cube 3-3 bajnokságában.

A végére pedig a Milwaukee Bucks sztárjának, Giannis Antetokounmpónak az első signature cipője maradt, amelyről kijött egy fotó, pedig a Nike Greek Freak 1-et csak 2019-ben kezdik majd forgalmazni Nick DePaula (ESPN) értesülései szerint:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus