Hírmorzsák 2018-08-31 (14:30)

Dwyane Wade hajlik a folytatás felé, David West visszavonult, Chris Bosh visszatérne. A Houston Phoenixbe cserélte Ryan Andersont. A Thunder kivásárolta Kyle Singlert. A Spurs és a Grizzlies újabb játékost igazolt. A Timberwolves fekete throwback mezekkel tiszteleg a klub 30. évfordulója előtt.

Több esemény is volt az elmúlt egy napban.

Egyrészt Manu Ginobili után nem sokkal David West is bejelentette visszavonulását - 15 idényt húzott le a ligában a New Orleans Hornets egykori vezére, aki 2008-ban és egy évre rá All-Star volt, az Indiana Pacerst többször is főcsoportdöntőig segítette, az előző két szezonban pedig bajnok volt a Golden State Warriorsszel.

A Miami Heat ikonja, Dwyane Wade még nem döntött arról, folytatja-e pályafutását, de Barry Jackson (Miami Herald) úgy tudja egy embertől, aki Wade-del és a csapattal is beszélt, hogy a dobóhátvéd hajlik arra, hogy a következő idényben is játsszon. Az illető is hozzátette, hogy egyáltalán nem biztos még semmi, és Wade legszűkebb körén kívül valószínűleg senki nem tudja, mi a floridai ikon terve.

Ahogy Wade-nél nincs új hír, úgy Chris Bosh esetében sem: a magasember két és fél évvel visszavonulását követően a Yahoo Sportsnak újra elmondta, hogy szeretne visszatérni, továbbra is ezen dolgozik. Bosh azt mondta, hogy nem buta, ha februárig nem történik semmi előrelépés, tudja, mi lesz a sorsa, de még mindig próbálkozik, és bizonyítaná a pályán is, hogy hasznos 3&D embere tud lenni egy NBA csapatnak.

Arról reggel már volt szó, hogy a Houston Rockets a Phoenix Sunshoz cserélte Ryan Andersont - részletek ezen a linken.

Az Oklahoma City Thunder nemcsak gondolkodott, hanem ki is vásárolta Kyle Singlert stretch provision segítségével - 23.4 millió dollárt spórolnak a luxusadóval együtt azzal, hogy Singler utolsó évi, 5 millió dolláros szerződését öt évre elosztják.

A San Antonio Spurs 3 éves szerződést adott az idei draft második körének 49. helyén draftolt Chimezie Metunak - 11.4 pontot és 7.6 pattanót átlagolt a Spurs nyári ligás csapatában. Kisebb igazolása volt a Memphis Grizzliesnek is, amely edzőtábormeghívót adott Doral Moore-nak - nem kelt el a drafton, a Wake Foresten utolsó évében 11.1 pontot, 9.4 pattanót és 2.0 blokkot átlagolt.

A végére pedig a Minnesota Timberwolves maradt, amely tegnap bemutatta fekete throwback mezét. A gárda 1996 és 2008 között ebben szerepelt, és miután 30 éve van a klub a ligában, így visszatér ez a felszerelés pár mérkőzés erejéig - először Halloweenkor fog ebben játszani a Minnesota.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus