Hírmorzsák 2018-09-03 (22:45)

Továbbra is a Warriors a favorit a bajnoki címre, egyre kevesebbet fizet a bajnok újabb címvédése. JR Smith pénzbírságot kapott a telefonos incidense miatt. A Grizzlies offer sheetet adott Tyrone Wallace-nak, a Clippers tarthatja az ajánlatot. Három új név a Blazers edzőtáborában.

A Memphis Grizzlies offer sheetet adott a Los Angeles Clippers korlátozott szabadügynökének, Tyrone Wallace-nak. Ian Begley (ESPN) forrásai szerint a szerződés 2 évre szól, és részlegesen garantált, de mivel a Clippers two-way QO-t adott Wallace-nak, így meccselheti ezt az ajánlatot.

A Portland TrailBlazers Chinanu Onuakunak, Cam Olivernek és Gary Payton II-nek is edzőtábormeghívót adott - mindhárom játékosnak köze volt a Houston Rocketshez, és mindhárman a training campben próbálhatják meg kiharcolni, hogy maradjanak az oregoniak alapszakaszkeretében is.

A Cleveland Cavaliers dobóhátvédje, JR Smith pénzbírságot kapott - mint arról a múlt héten szó volt, elvette egy őt fotózó ember mobilját, és egy építkezési területre dobta, amiért feljelentették, ő pedig pénteken feladta magát.

A végére pedig az új bajnoki oddsok maradtak - továbbra is a Golden State Warriors a favorit, 1-2-re fizet a bajnok újabb címvédése (1.5-szeres odds), a Boston Celtics végső sikere 5 az 1-re fial (6-szoros odds), a Houston Rockets pedig a harmadik 7 az 1-re kifizetéssel (8-szoros odds). A teljes lista ezen a linken található.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus