Hírmorzsák 2018-09-05 (20:45)

A Timberwolves már elkezdte Deng puhítását, hogy igazoljon a csapathoz. Kobe felajánlotta Shaq fiának, hogy tanítja. Tyrone Wallace valószínűleg megy a Pelicanshez. Ben Moore marad a Pacersnél. Chris Haynes elhagyja az ESPN-t, Portlandben fog dolgozni.

Marc Stein (New York Times) értesülései szerint a Minnesota Timberwolves máris megkezdte Luol Deng győzködését, hogy igazoljon a gárdához. Shams Charania (The Athletic) úgy tudja, hogy Tom Thibodeau vezetőedző és volt játékosa, Deng egy héten belül leülnek beszélgetni az esetleges közös folytatásról.

Keith Smith (RealGM) jelentette, hogy információi szerint a Los Angeles Clippers nem él majd azzal a lehetőséggel, hogy meccseljék a New Orleans Pelicans Tyrone Wallace-nak adott 2 éves, 3.4 millió dolláros ajánlatát, így Wallace Anthony Daviséknél folytatja pályafutását.

Scott Agness (The Athletic) hozta a hírt, hogy az Indiana Pacers 1 éves, részlegesen garantált megállapodást kötött Ben Moore-ral - Moore az előző idényben két találkozó erejéig játszott a Pacersnél, a G-Ligás fiókcsapatban, a Fort Wayne Mad Antsnél pedig 43 mérkőzésen lépett pályára.

Shaquille O'Neal volt felesége, Shaunie O'Neal azt nyilatkozta a TMZ Sportsnak, hogy Kobe Bryant felajánlotta Shaqnek, hogy nagyon szívesen tanítaná a fiát, Shaqir O'Nealt,. Shaunie szerint a logisztika a probléma - egyszerűen túlságosan távol tartózkodnak egymástól, ezért nem jött össze eddig, hogy O'Neal egykori csapattársa tanítsa a fiát.

A végére pedig egy újságírói hír: Chris Haynes az ESPN-től a Yahoo Sportshoz igazolt - Adrian Wojnarowski tavaly pont az ellentétes utat járta be, de a Yahoo Shams Charaniát is elveszítette idén nyáron. Haynes korábban a Cleveland Plain Dealernél a Cleveland Cavalierst követte, most pedig Portlandben folytatja - ő volt az, aki tavaly nyáron idő előtt lelőtte Gordon Hayward Bostonba szerződését. Érdekesség, hogy a hírt a Blazers sztárja, Damian Lillard hozta nyilvánosságra először.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus