Hírmorzsák 2018-09-06 (22:15)

Boris Diaw is visszavonult. Udonis Haslem 1 évet hosszabbított a Heatnél. A Sixers már meghallgatta David Griffint, de passzolták a lehetőséget - négy házon belüli ember interjúzik a Phillyvel jövő héten. Kevin Knox szerint David Fizdale azt akarja tőle, hogy agresszív maradjon támadásban.

A Miami Heat veterán magasembere, Udonis Haslem újabb 1 évvel meghosszabbította szerződését a floridai klubnál - az ő esetében tehát eldőlt, hogy folytatja és a Heatnél, Dwyane Wade-nél erre tovább kell várni. Haslem a veterán minimumot fogja kapni, és 16. idényét kezdi majd meg az NBA-ben.

A Philadelphia Sixersnél megy a GM-keresés, de Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) információi szerint a klub a nyár folyamán már meghallgatta David Griffint - a csapat úgy érezte, hogy a Cleveland Cavaliers korábbi szakvezetője nem illene jól a franchise-ba, mert olyan embert akarnak, akivel együtt lehet működni, és nem az övé mindenben az utolsó szó joga. Shams Charania (The Athletic) jelentette, hogy a "külsős" embereket ezen a héten interjúztatják, jövő héten pedig a klubon belüli jelentkezők kerülnek sorra, Elton Brand, Ned Cohen, Marc Eversley és Alex Rucker.

A New York Knicks újonca, Kevin Knox a Newsday-nek adott interjújában elmondta, hogy David Fizdale vezetőedző azt mondta neki, hogy maradjon agresszív támadásban, bontsa meg a védelmet, és kreáljon helyezeteket a csapattársainak.

A végére pedig két szomorú hír maradt. Egyrészt az Orland Magic tulajdonosa, Rich DeVos ma, 92 esztendős korában életét vesztette - a hírek szerint egy fertőzés szövődménye volt a halál oka. Másrészt Boris Diaw is bejelentette visszavonulását - a 36 éves, 2014-ben a San Antonio Spursszel bajnoki címet nyerő kosaras ma twitteren közölte a hírt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus