Hírmorzsák 2018-09-08 (09:30)

Lonzo Ballt nem érdekelték a nyári cserepletykák. Lance Stephenson keményen készül a szezonra. Dion Waiters még nem kapott engedélyt a teljes értékű edzésre. A Charlotte új trénere folyamatos labdajáratást akar látni a Hornetstől. Ray Allen szerint Reggie Miller minden idők legjobb shootere. Tom Brady a New England Patriotshoz csábítja LeBron Jamest. A Minnesota három játékost nézett meg privát tréningen.

A Los Angeles Lakers irányítója, Lonzo Ball neve többször is felmerült a cserepletykákban idén nyáron, főleg Kawhi Leonardért, de Ball Christian Rivasnak (USA Today) elmondta, hogy nem törődött ezekkel a hírekkel. A játékmester szerint minden off-szezonban vannak pletykák, és egy sportoló sehol nem lehet teljes biztonságban. Bármi megtörténhet, főleg nyáron, úgyhogy ő csak azzal foglalkozott, hogy minél jobban felkészüljön a most következő idényre.

Ugyancsak a Lakershez kapcsolódik, hogy Rob Blackwell edző Scott Agnessnek (The Athletic) elmondta, hogy Lance Stephenson keményebben dolgozott az off-szezon során, mint a legtöbb játékos, akit valaha látott.

A Miami Heatnél a bokasérülését és műtétjét követően továbbra sem teljesen egészséges Dion Waiters, még nem kapott engedélyt az orvosoktól arra, hogy kontakttal együtt eddzen.

A Charlotte Hornets új vezetőedzője, James Borrego labdajáratást akar látni csapatától. A tréner Rick Bonnellnek (Charlotte Observer) azt mondta, hogy ha egy embernél van a labda 5-6 másodpercig, és az ő "táncát" kell végignéznie mindenkinek, akkor a védelem másik négy tagja nyugodtan pihenhet. Azt tudja, hogy nem játszanak majd mindig tökéletesen, de azt szeretné, ha folyamatosan nyomás alatt tartanák a védelmet - ez volt az elvárás San Antonióban, és az ő feladata, hogy rávegye erre a játékosokat Charlotte-ban is.

Azt már láthattátok, hogy idén megvolt a Hírességek Csarnokába beválasztottak beiktatása - ezen a linken nézhetitek meg a beszédeket. A Hall of Fame-be bekerülő Ray Allent Reggie Miller köszöntette a halhatatlanok között - Allen azt mondta, hogy bár sokan mondják, hogy ő minden idők egyik, ha nem a legjobb dobója, a legjobb shooter, akit valaha látott, ott ül mellette, Reggie Millernek hívják. A Boston Celticsszel bajnoki címet nyerő dobóhátvéd azt is elmesélte az Indiana Pacers legendájáról, hogy megpróbált korán kimenni a pályára, hogy "bedobja" magát, de Miller már ott volt egy Superman pólóban - ilyenkor ellenfélként felmerült a kérdés Allenben, hogy hogyan is akarja legyőzni Supermant.

A Los Angeles Lakers sztárjáról, LeBron Jamesről kikerült egy instagram-kép, amire Tom Brady írt egy kis bejegyzést: gyakorlatilag könyörgött, hogy igazoljon James az NFL-be a New England Patriotshoz, mert Rob Gronkowskival megállíthatatlan Tight End párost alkotnának. Nem ez volt az első alkalom, hogy Brady LeBront dicsérte: a 2017-es Superbowlt megelőző média napon megkérdezték tőle, hogy melyik NBA játékost választaná leginkább a csapatába, akkor is James nevét mondta.

Jon Krawczynski (Associated Press) forrásai szerint a Minnesota Timberwolves Rashad Vaughnt, Marcus Georges-Huntot és John Jenkinst is megnézte egy privát edzésen - Tom Thibodeau-éknak 12 fős az alapszakasz-kerete 2 two-way szerződés mellett, tehát van még helyük igazolni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus