Hírmorzsák 2018-09-09 (23:00)

Andrew Bynum a visszatérésén dolgozik. Rodney Hood a QO-ért marad a Cavsnél. A Suns most a Beverley, Cory Joseph, Dinwiddie trióból akar valakit megszerezni. Rob Pelinka szerint Kyle Kuzma fizikálisan teljesen megváltozott. Shaq szerint a sportok történetének legnagyobb bejelentése lenne, ha Kobe azt mondaná, hogy visszatér a Lakersbe.

Shams Charania (The Athletic) információi szerint Andrew Bynum ügynököt fogadott, és mindent megpróbál annak érdekében, hogy 30 esztendősen visszatérjen az NBA-be - privát edzéseket is próbál leszervezni még az edzőtáborok kezdete előtt.

A Cleveland Cavaliers swingmanje, Rodney Hood döntött, és a QO-ért, tehát 1 évre 3.4 millió dollárért marad az ohiói együttesnél - tavaly 25 meccsen 10.8 pontot átlagolt a Cavsnél.

A Phoenix Suns továbbra is irányítót keres, és John Gambadoro (Arizona Sports) forrásai szerint most a már korábban is említett Spencer Dinwiddie mellett Patrick Beverley-t és Cory Joseph-et szemelte ki magának az arizonai alakulat.

A Los Angeles Lakers GM-je, Rob Pelinka Harrison Faigennek azt nyilatkozta, hogy Kyle Kuzma fizikailag teljesen megváltozott - a fiatal játékos újoncként 16.1 pontot és 6.3 pattanót átlagolt.

A végére pedig Shaquille O'Neal maradt, aki a The Big Podcast with Shaq-ben elmondta, hogy Kobe Bryant nem fog a BIG3-ben játszani, az viszont már egyáltalán nem lepné meg, ha visszatérne az NBA-be. Azt ne mondja neki senki, hogy ne tudna Bryant 15-20 jó percet hozzátenni egy csapathoz. Ha visszatérne, akkor a bejelentése minden idők legnagyobb sportbejelentése lenne, és azonnal megtriplázódna a mezeladás egy nap alatt, mert mindenki erről beszélne. O'Neal szerint még csak jól sem kellene játszania Kobe-nak, csak meccsenként 15-20 perceket a pályán töltenie a Lakersben. Shaq azt is hozzátette, hogy ha jók lennének, akkor ez lehetne a liga valaha volt egyik legjobb története, Bryant pedig szereti az ilyeneket, ő csak ennyit mond.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus