Hírmorzsák 2018-09-12 (09:30)

Danny Green szerint Kawhi Leonard nagyon nehezen tudja majd visszautasítani a Raptorst jövő nyáron. Új játékos Torontóban. Az Orlando kezdő centere Nikola Vucevic lesz, de Mo Bambának is adnak elég játékidőt. Udonis Haslem Dwyane Wade-del együtt akar visszavonulni. Daryl Morey beszélt a Knight-Chriss-féle cseréről, a bahamai összetartásról és arról, hogy idén jobb csapatuk van-e, mint tavaly. Sasha Vujacic a Pelicansnél és a Thundernél járt próbajátékon. Megvan a Thunder City Edition meze.

Az idény nyáron a Toronto Raptorshoz cserélt Danny Green az Inside the Green Room podcastben elmondta, hogy nem tudja, mit fog tenni a San Antonio Spurstől vele együtt Kanadába cserélt Kawhi Leonard a jövő nyáron, se megjósolni, se megmondani nem tudja, azt viszont igen, hogy nehéz lesz Torontót visszautasítani, miután ott töltenek majd egy idényt. Több mint 10 éve minden nyáron ellátogat a városba, annyira jól érzi magát ott, és a szurkolók is fantasztikusak. Az utóbbi pár hétben is járt már a városban, és mindig nagyon szívélyesen fogadják - mivel most már Raptor, így jóval többen odafigyelnek rá, és sokan mutatják ki érzéseiket felé. Green szerint erről nehezen fog lemondani Leonard.

Szintén a Torontóhoz kapcsolódik, hogy Adrian Wojnarowski (ESPN) értesülései szerint Kyle Collinsworth a Raptorsnál folytatja - az előző idényt a Dallas Mavericksnél töltötte, és részlegesen garantált kontraktust kap.

John Denton (Magic.com) értesülései szerint az Orlando Magic Nikola Vucevic-csel kezd majd center poszton az alapszakaszban, de a szakmai stáb biztosítani fogja, hogy Mo Bambának elég játékideje legyen. A hírek szerint az együttesnek nagyon tetszik az a fejlődés, amit Bamba az egyetemi idény vége óta bemutatott.

A Miami Heatnél Udonis Haslem nemrég hosszabbított, és el is kezdte Dwyane Wade meggyőzését annak érdekében, hogy a dobóhátvéd is folytassa még egy évig a profi kosárlabdát. Haslem azt nyilatkozta az Associated Press munkatársának, hogy szeretné a teljes szezont Wade-del együtt végigcsinálni, még egyszer együtt vacsorázni az idegenbeli meccsek után, szeretné ezt az egész idényt társával együtt kiélvezni.

A Houston Rockets GM-je, Daryl Morey Marc Bermannek (FOX 26 Houston) több dologról is beszélt. Morey a Brandon Knight, Marquese Chriss-féle cseréről azt mondta, hogy tipikusan olyan tranzakció volt, amilyeneket próbálnak meghúzni - úgy érzik, az érkezőkből ki tudják hozni az optimális teljesítményt Mike D'Antoni rendszerében. Morey a Bahamákon járt, ahol a játékosok szerveztek egy összetartást az edzőtábor kezdete előtt. A szakvezetőt lenyűgözte ez a dolog, és Morey szerint azt volt ez különösen fontos, mert a játékosok maguk találták ki, hogy legyen egy ilyen meeting, és ők is rakták össze minden részletét. Arra a felvetésre, hogy néhány ember szerint ez a keret jobb, mint amelyik tavaly 65 mérkőzést nyert, annyit mondott, hogy D'Antoni a legnyugodtabb, ami nagyon tetszik neki, mert az edzők általában óvatosak - a tréner úgy érzi, ez jobb csapat, mint a tavalyi.

A Los Angeles Lakersszel kétszeres bajnok szlovén hátvéd, Sasha Vujacic hétfőn a New Orleans Pelicansnél, tegnap pedig az Oklahoma City Thundernél járt próbajátékon - a múlt héten volt arról szó, hogy szeretne visszatérni az NBA-be, kérdés, ennek mennyi realitása van 34 esztendősen.

A végére pedig az OKC City Edition mezei maradtak, amelyet az amerikai őslakosok ihlettek:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus