Hírmorzsák 2018-09-13 (08:45)

Ray Allen szerint LeBron Jamesnek is újra kell gondolnia a játékát a Lakersnél. James újra elkezdte követni instagramon JaVale McGee-t. Russell Westbrook térdét megműtötték. Amare Stoudemire Steve Nash-t méltatta. Kemba Walker megmagyarázta a Knicksszel kapcsolatos júliusi nyilatkozatát. Az idény végén befejezi a Clippers legendás kommentátora, Ralph Lawler. A Raptors és a Knicks egykori GM-je lett a Kanadai Szövetség elnöke.

Arról tegnap este külön beszámoltunk, hogy Russell Westbrook térdműtéten esett át - részletek ezen a linken

A nemrég a Hall of Fame-be választott Ray Allen a Los Angeles Lakersről beszélt a The Dan Patrick Show-ban. Allen azt mondta, hogy még LeBron Jamesnek is újra kell gondolnia majd a játékát. Miamiben több olyan játékos is volt körülötte, akik sok mindenre voltak képesek, nem mindig neki kellett a hátán cipelnie a csapatot. Clevelandben más volt a helyzet, ott több shooter kellett köré, Los Angelesben viszont nincs annyi shooter, így kérdés, hogyan rakják majd össze a játékot. Lance Stephensonnak és Rajon Rondónak is kell a labda a kezébe, úgyhogy az a kérdés Allen szerint, hogy LeBronnál kevesebbet lesz-e a játékszer, és kicsit többször lesz-e spot up shooterként használva, vagy esetleg Rondóékból csinálnak dobójátékost.

Óriási bulvártéma, de azért Jamesnél meg lehet említeni, hogy újra elkezdte követni instagramon JaVale McGee-t, aki csapattársa lesz a most következő idényben. A center 2015-ben jelezte, hogy legalább két éve blokkolja őt LeBron instán, és azt sem tudja miért. Az sosem derült ki pontosan, hogy ennek mi volt az oka, de sokan úgy gondolják, hogy egy 2010-es eset, amikor McGee a Washington Wizards centereként sérülést okozott James jó barátjának és akkori csapattársának, James Jonesnak.

Allen mellett Steve Nash is bekerült a Hall of Fame-be, a közönség soraiban pedig ott volt egykori csapattársa, Amare Stoudemire is, aki Brandon "Scoop B" Robinsonnak (Scoop Radio) elmondta, hogy különleges pillanat volt, mikor Nash-t beiktatták. Nash azt mondta Stoudemire-ről, hogy egy irányító igazi, első számú célpontja volt, és nagyon szórakoztatóvá tette számára a játékot. Amare azt mondta, hogy az első három évében azt sem tudta, hogy pontosan mi történik a pályán, de azt tudta, hogy valami különleges - annyira gyorsan játszottak, hogy maximum a 2-3. évben volt arról fogalmuk, hogy mégis mi zajlik a parkettán, az első évben semmi.

A Charlotte Hornets irányítója, Kemba Walker júliusban azt nyilatkozta, hogy kétli, hogy a New York Knicks játékosa lesz, a játékmester azonban most megmagyarázta szavait. Walker is az előbb említett Brandon Robinsonnal beszélgetett, és neki elmondta, hogy hét éve egy csapatban van, most kezdi majd az együttesnél a nyolcadik idényét, úgyhogy ha eljön az ideje, majd döntést hoz, ennyit mondott. Nem tudja magát elképzelni Knicks mezben, mert még csak egy mezben játszott profiként. Walker arról is beszélt, hogy annyi célja van a mostani idényre, hogy be akar kerülni a PO-ba, és folyamatosan szeretne ott játszani azt követően - ez az idény az első lépés lehet ahhoz, hogy évről évre ott legyen a rájátszásban.

A Los Angeles Clippershez két hír tartozik. Egyrészt ma kezdődik a The Bobi and Tobi Show - előzetes ezen a linken. Másrészt a csapat legendás kommentátora, Ralph Lawler a szezon végén visszavonul. Lawler 40 éve a klub play-by-play kommentátora, ez idő alatt mindössze 3 mérkőzést mulasztott, és több mint 3000 meccsel fogja befejezni.

A végére pedig a Toronto Raptors és a New York Knicks korábbi GM-je, Glen Grunwald maradt, akit tegnap kineveztek a Kanadai Kosárlabda Szövetség élére.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus