Hírmorzsák 2018-09-13 (21:45)

Paul Pierce szerint ha nem lesz elég jó a Pelicans, Anthony Davis a Lakersnél vagy Bostonban fejezi be a szezont. A Knicks első számú nyári célpontja Kyrie Irving? Dwyane Wade visszavonulása attól függ, milyen szerepet szán neki a Heat. Gordon Hayward gyakorlatilag teljesen felépült. Dewayne Dedmon gyógyulása jól halad. A Memphis hosszú idő óta először vághat neki teljesen egészséges kerettel az edzőtábornak. Csak egy Deng lesz Minnesotában. Új játékosok Clevelandben.

Paul Pierce az ESPN The Jump című műsorában azt mondta, hogy szerinte amennyiben nem játszik jól idén a New Orleans Pelicans, és 50% környékén fog teljesíteni, vagy nem úgy néz ki, hogy bejut a PO-ba, akkor a Boston Celtics vagy a Los Angeles Lakers rá fog menni Anthony Davisre. Pierce garantálta, hogy ha nem lesz elég jó a Pelicans, akkor Davis nem New Orleansban fejezi be a szezont, már az All-Star gálánál nem jelenlegi csapatánál fog játszani.

A. Sherrod Blakely (CSNNE) a Bulls Talk Podcastben azt mondta, hogy beszélt a New York Knicks vezetőségéből több emberrel is, akik egyértelműen kijelentették, hogy ha rajtuk múlna, kit választanak, akkor az első, a második, a harmadik és a negyedik opciójuk is Kyrie Irving lenne arra, hogy kire mennének rá jövő nyáron a szabadügynökök közül. Ez a hír nem meglepő, arról már többször is felmerültek pletykák, hogy a Knicks is kinézte magának az irányítót, és Irving ellenére sem lenne, ha New Yorkba szerződhetne, de ez egyelőre nem több, mint pletyka.

Greg Cote (Miami Herald) a csapat vezetőitől és egy játékostól úgy tudja, hogy Dwyane Wade visszavonulása attól függ, hogy milyen szerepet szánnak neki a Miami Heatnél.

A Celtics swingmanje, Gordon Hayward saját elmondása szerint gyakorlatilag teljesen felépült súlyos bokasérüléséből, amit az előző idény első mérkőzésén szenvedett el - robbanékonyságban vannak még a legnagyobb hiányosságai. Hayward úgy fogalmazott, hogy teljesen biztos abban, hogy az alapszakasz kezdetére készen fog állni a játékra.

Ugyanez a témakör: az Atlanta Hawks centerének, Dewayne Dedmonnak a múlt héten találtak a bal bokájában egy törést, de azóta sokat javult az állapota, és levették róla a járógipszet. Most elkezd óvatosan edzeni, és két hét múlva megnézik, milyen állapotban van, további fejlemények akkor várhatóak visszatérésével kapcsolatban

A Memphis Grizzlies vezetőedzőjétől, JB Bickerstafftól azt kérdezték, hogy teljesen egészséges-e Mike Conley, és készen fog-e állni az edzőtábor kezdetére, amire azt válaszolta a tréner, hogy igen, Conley is folyamatosan játszik, ahogy Chandler Parsons is. Bickerstaff azt mondta, hogy hosszú idő óta először vágnak neki az edzőtábornak egészséges és ilyen szintű játékosokkal, nem csak azokkal, akik 13-14. emberek lesznek majd - most a sztárok is jól vannak. Az edző azt is elmondta, hogy teljesen más együttest fognak alkotni, mint amit az előző szezon végén láttak az emberek. Dicsérte a vezetőséget és a tulajdonosi kört is azokért a játékosokért, akik idén nyáron érkeztek - már nem fiatal csapatuk van, olyan veteránokat szereztek, mint Kyle Anderson, Shelvin Mack és Garrett Temple, akik megfelelnek majd annak a hozzáállásnak és szintnek, amit Marc Gasol látni szeretne.

A Toronto Raptors részlegesen garantált edzőtábor-szerződést adott Deng Adelnek - úgy volt korábban, hogy a Minnesota Timberwolveshoz igazol, de meggondolta magát. A Cleveland Cavaliers szintén az edzőtáborra írt alá Isaac Hamiltonnal és Scoochie Smith-szel - mindketten a Canton Charge játékosai voltak az előző idényben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus